Fc Bihor Oradea l-a pierdut pe golgheterul Andrei Gheorghita, acesta va evolua in sezonul viitor la Poli Iasi
FC Bihor

Fc Bihor Oradea l-a pierdut pe golgheterul Andrei Gheorghita, acesta va evolua in sezonul viitor la Poli Iasi

Intr-un comunicat trimis la redactie, Clubul FC Bihor Oradea anunta ca jucătorul Andrei Gheorghiţă va evolua din sezonul următor la echipa Politehnica Iaşi.

Evoluţiile lui bune din ultimul sezon de la echipa noastră i-au impresionat pe cei de la formaţia ce în această vară a revenit în prima ligă şi l-au luat în probe.

Jucătorul, care a fost în ultimul an de contract cu FC Bihor, a fost ofertat, iar în cele din urmă cluburile s-au înţeles, astfel încât Andrei Gheorghiţă a semnat cu echipa din Iaşi şi va juca din acest sezon în prima ligă.


Citeste si: S-a reunit lotul FC Bihor. Ce jucatori noi au aparut si ce meciuri amicale vor avea loc in perioada urmatoare


Clubul FC Bihor îi mulţumeşte lui Andrei Gheorghiţă pentru contribuţia adusă la echipa „roș-albastră”, îl felicită pentru pasul făcut din Liga a III-a direct în prima ligă şi îi transmite mult succes în activitatea sa în continuare!

Pe de altă parte, vă informăm că jucătorul George Cherman, care a fost şi el în probe la echipa Politehnica Iaşi în această vară, se va întoarce la FC Bihor şi se va alătura lotului de jucători condus de antrenorul Florin Farcaş. El va fi monitorizat însă în continuare de clubul din Iaşi.


Citeste si: FC Bihor Oradea are un presedinte nou si un buget dublu fata de anul competitional trecut. Florin Birta: Vizam promovarea!


 

Ne găsiți și pe Google News