Fc Bihor castiga meciul cu Phoenix Buzias si ramane pe primul loc in clasamentul Seriei 8 din Liga a 3-a
FC Bihor

Fc Bihor castiga meciul cu Phoenix Buzias si ramane pe primul loc in clasamentul Seriei 8 din Liga a 3-a

Fotbaliştii de la FC Bihor şi-au continuat sâmbătă începutul bun de sezon, cu un nou joc reuşit şi un  rezultat pe măsură.

Astfel, în etapa a II-a a Seriei 8-a din Liga a III-a, „roş-albaştrii” s-au impus cu scorul de 2-0, la Lugoj, în faţa celor de la Phoenix Buziaş. Mai mult decât atât, meciul a fost controlat de elevii antrenorului Florin Farcaş, care au început bine partida şi în primele 15 minute şi-au creat deja trei ocazii mari.

La pauză s-a intrat totuşi cu scor egal, dar în repriza a doua, la doar trei minute de la reluare, Sergiu Jurj a deschis scorul, iar în minutul 60, Florin Chitaş a marcat pentru 2-0, rezultat cu care avea să se încheie partida.

Primul gol a fost înscris de atacantul orădean, după un şut deviat a lui Chitaş. Mingea a ajuns la Segiu Jurj, care a şutat de la 12 metri şi a deschis scorul. Apoi, cea de-a doua reuşită a fost tot din acţiune, Florin Chitaş a marcat de această dată cu un şut de la marginea careului, în stânga portarului.

Pe lângă aceste reuşite, formaţia orădeană a mai avut şi alte ocazii bune, ratate însă de Sergiu Jurj de două ori, Răzvan Gunie, Florin Chitaş, Ionuţ Ban şi Marius Hosu.

De partea cealaltă, gazdele de la Phoenix Buziaş nu s-au remarcat cu vreun şut pe poartă, ci doar spre poartă.

O victorie clară, o victorie muncită. Venim după o săptămână de trei jocuri cu intensitate mare, dar sunt bucuros pentru rezultat şi ţin să-i felicit pe băieţi, pentru că au depus un efort considerabil la jocul de astăzi. Din păcate, suprăfaţa de joc nu a fost tocmai una pe care ne-am fi dorit să evoluăm, dar, una peste alta, suntem mulţumiţi că am abordat jocul aşa cum trebuia abordat, la victorie. Ne-am creat destule ocazii de a marca şi suntem bucuroşi că am cîştigat”, a declarat, după partidă, antrenorul principal al FC Bihor, Florin Farcaş.

Phoenix Buziaş – FC Bihor Oradea 0-2 (0-0)
Au marcat: Sergiu Jurj (min. 48) şi Florin Chitaș (min. 60)
Phoenix: D. Flonta – Al. Nagy, Cr. Mitre, Sg. Românu, B. Fertu (min. 80 C. Horcea), Cl. Pamfile, P. Nicolescu, A. Mada, D. Angheli (min. 30 Cr. Grancea, min. 80 P. Paleacu), C. Bădăuță (min. 80 A. Savu) şi A. Chistrugă. Antrenor: Cosmin Petruescu
FC Bihor: M. Pînzariu – C. Jurj (min. 84 T. Paublusztig), D. Stan, R. Farcaș, Al. Stoian – R. Gunie (min. 84 Al. Popa), Al. Sorian (min. 84 L. Ioviță) – I. Ban (min. 65 Fl. Drăgan), Fl. Chitaș, A. Chindlea – Sg. Jurj (min. 65 M. Hosu). Antrenor. Florin Farcaș
Au arbitrat: Mircea Ardelean (Arad) – Bogdan Paul Pojar (Cluj-Napoca) și Claudiu Georgiu (Dej)

După acest rezultat, FC Bihor îşi păstrează prima poziţie a clasamentului, cu 6 puncte, urmând a evolua în etapa a 3-a, pe teren propriu, sâmbătă, 9 septembrie, de la ora 17 cu Şoimii Lipova.

Ne găsiți și pe Google News