FC Bihor castiga la Satu Mare si este matematic calificata in prima runda a barajului de promovare in Liga a 2-a
FC Bihor

FC Bihor castiga la Satu Mare si este matematic calificata in prima runda a barajului de promovare in Liga a 2-a

Fc Bihor Oradea continua seria victoriilor in play-off-ul Ligii a 3-a seria 10, dupa ce a castigat, ieri la Satu Mare, in compania formatiei locale CSM Satu Mare, scor 2-1 (1-1) si ramane cu 3 puncte avans pe locul 1, in fata urmaritoarei Gloria Bistrita.

Meciul a inceput in tromba pentru elevii lui Farcas Florin, iar FC Bihor a deschis scorul inca din minutul 1 prin jucatorul cu nr. 7 Marius Hosu.

Egalitatea s-a restabilit rapid, la 3 minute de la reluarea jocului, gazdele marcand prin jucatorul Mansour Guyene.

Pana la pauza, jucatorii bihoreni au mai avut o ocazie imensa de gol, dupa un fault facut de gazde in apropierea careului de 16, executat rapid de jucatorii nostri, cu o pasa la Calin Jurj, care a sutat pe centrul portii, iar portarul gazdelor a respins in corner.

Oradenii au mai cerut un 11 m, dupa executarea unei lovituri de colt, insa arbitrul Kenes Norbert a lasat jocul sa continue, iar astfel s-a intrat la pauza la cabine cu scorul de 1-1.

Repriza a doua a fost una echilibrata, meciul s-a jucat mai mult la centru, fara ocazii notabile de poarta, insa tot oradenii au marcat spre final, in minutul 71, prin Tiberiu Jurj, care a intrat in teren dupa pauza.

In urma acestei victorii FC Bihor este matematic califcata pentru prima runda a barajului de promovare in Liga a 2-a.

clasament fc bihor 30 aprilie 2023

Etapa viitoare, FC Bihor va intalni acasa pe CS Gloria Bistrita-Nasaud, ocupanta locului 2 in play-off, meciul putand fi unul decisiv pentru locul in clasanmentul final, unde de dorit ar fi sa terminam pe promul loc, pentru a evita barajul cu echipa Corvinul Hunedoara.

Foto: Fc Bihor Oradea

Ne găsiți și pe Google News