Expozitie foto, in Turnul Primariei, a reputatului artist fotograf Manolis Metzakis din Grecia
Diverse

Expozitie foto, in Turnul Primariei, a reputatului artist fotograf Manolis Metzakis din Grecia

Pana in 24 aprilie, în Turnul Primăriei Oradea, vizitatorii pot admira expoziţia reputatului artist fotograf Manolis Metzakis EFIAPp din Grecia, care se prezintă publicului vizitator cu 40 de fotografii mono şi color.

Din 1990, artistul fotograf expozant a participat cu regularitate la zeci de saloane naţionale de artă fotografică din Grecia. Începând cu acest an, a participat la 39 saloane cu 85 de fotografii, la care juriile naţionale i-au răsplătit lucrările cu 14 medalii de aur, 7 argint, 3 bronz, 15 premii şi 165 de merite. De asemenea, din 1993 participă cu regularitate la saloane naţionale şi Internaţionale de artă.

Până în prezent a participat la 800 de saloane, cu 580 de fotografii, cu care a câştigat 45 de medalii de aur, 31 de argint, 39 de bronz, 195 de menţiuni de onoare şi a avut 1850 de acceptări. Muzeul de fotografie din Catalonia  păstrează 7 fotografii iar Muzeul El-Greco 5 fotografii ale cunoscutului artist fotograf. Din anul 2000 face parte din diferite jurii internaţionale de artă fotografică. 

Din lucrările sale au fost organizate o serie de expoziţii personale de artă fotografică în Grecia (Heraklion, Atena, Rodos, Santorini, Preveza etc), precum şi în China. În România a expus în oraşele Târgu Mureş, Oradea şi Carei.