Expoziţia „Capodopere ale picturii universale” din colecţia Muzeului Brukenthal la Muzeul Ţării Crişurilor
Cultura

Expoziţia „Capodopere ale picturii universale” din colecţia Muzeului Brukenthal la Muzeul Ţării Crişurilor

Expoziţia Capodopere ale picturii universale din colecţia Muzeului Brukenthal la Muzeul Ţării Crişurilor va mai putea fi vizitată doar în această săptămână! Vă reamintim că expoziţia cuprinde opt capodopere din Galeria de Artă Europeană a Muzeului Național Brukenthal. Tablourile sunt opera unor artiști reprezentativi din Școala flamandă și olandeză a secolului al XVII-lea, ca Pieter Brueghel cel Tânăr (1564-1638), Jacob Jordaens (1593-1678), David Teniers cel Tânăr (1610-1690) și Philips Wouwerman (1619-1668).

Preţul biletului este de 16 lei pentru adulţi şi de 8 lei copii peste 4 ani, elevi, studenţi, pensionari, bilet cu care se pot vizita şi celelalte două expoziţii temporare din cadrul muzeului, expoziţia Un maestru al gravurii europene din vremea Renaşterii – Albrecht Dürer (1471-1528) şi expoziţia de pictură a artistului plastic Ioan Aurel Mureşan, EROTIKONIA.

Intrarea este gratuită pentru copiii de până în 4 ani, copiii din casele de asistenţă socială, veteranii de război, lucrătorii actuali şi pensionarii din reţeaua muzeistică naţională.

interlink.ro

Ne găsești și pe Google News