Explozie puternica, urmata de incendiu la o statie de incarcare cu gaz in Stei. A fost activat planul rosu
Stiri Bihor

Explozie puternica, urmata de incendiu la o statie de incarcare cu gaz in Stei. A fost activat planul rosu

O explozie puternica s-a produs, in aceasta seara, la ora 20:20, la o statie de imbuteliere gaz din localitatea Stei, urmata fiind  de un incendiu. Din primele informatii sapte persoane au suferit arsuri de gradul I si II.

La ora 22:35, a fost activat planul rosu!

Salvatorii intervin cu mai multe ambulanțe si echipaje SMURD și o autospecială de transport victime multiple, de la Oradea. În sprijinul militarilor, la locul intervenției s-au deplasat și două echipaje ale serviciului județean de ambulanță.

UPDATE, ora 00:01: Purtatorul de cuvant al ISU Crisana, Camelia Rosca: „Patru persoane au suferit arsuri la nivelul cailor respiratorii, fiind intubate, dar constiente si stabile. Alte trei persoane au suferit arsuri de gradul I si II, la nivelul fetei si al membrelor. „

interlink.ro

Explozia a fost urmata de un incendiu, iar in acest moment incendiul a fost localizat si lichidat la ora 22:50, iar in acest moment nu mai exista stare de pericol, a mai precizat purtatorul de cuvant al ISU Crisna, pentru InfoOradea

La momentul expoziei, in incinta unitatii se aflau 10 angajati, insa doar 7 au suferit rani in urma deflagratiei.

La fata locului s-au deplasat 6 echipaje de militari paramedici, un echipaj SMURD Oradea, un CBRN, 3 autospeciale cu apa si spuma din Stei si Beius si o autospeciala pentru victime multiple din Oradea, 2 echipaje SAJ Bihor a mai declarat pentru InfoOradea, Maiorul Camelia Rosca.

De asemenea, a fost mobilizata o impresionata resursa umana, ce a constat in 40 de pompieri, 2 medici, 3 asistenti si 2 ambulantieri.

 

Ne găsești și pe Google News