Explozie de bucurie si sanatate, astazi in Oradea, la Oradea City Running Day (GALERIE FOTO)
Evenimente

Explozie de bucurie si sanatate, astazi in Oradea, la Oradea City Running Day (GALERIE FOTO)

O adevarata explozie de bucurie si sanatate a avut loc astazi in Oradea, cu ocazia Semimaratonului International Oradea City Running Day, aflat, in acest an, la editia cu numarul 7.

Desi ziua a debutat cu ploaie, iar la ora inceperii competitiei, burnita, pana la urma si vremea a tinut cu participantii, iar spre finalul cursei, competitorii s-au bucurat de soare si de o infuzie de sanatate, de muzica buna si mai ales de un eveniment care a legat punti si prietenii.

Pentru cei care nu au fost acolo, le amintim ca evenimentul s-a desfasurat în centrul istoric al orașului Oradea, iar startul a fost dat, ca și anii trecuți, din Piața Ferdinand la ora 10.00 pentru toate probele de concurs, exceptand cursa copiilor, la care startul a avut loc la ora 13.00, succesiv, din 10 in 10 minute in functie de grupele de varsta.

Alaturi de cei peste 1000 de participanti, au fost si cateva mii de sustinatori si spectatori, care au incurajat competitorii, pe tot parcursul cursei.

Va prezentam mai jos o galerie de imagini cu premierea castigatorilor competitilor (vizibila doar pe site nu si in aplicatie). Alte poze de la eveniment gasiti pe pagina de facebook infoOradea

Foto credit: InfoOradea – distribuirea lor se poate face cu mentionarea sursei: infoOradea.ro