Experiment. Teatru. Clandestin. ne propune o noua reprezentatie in Cetatea Oradea
Cultura

Experiment. Teatru. Clandestin. ne propune o noua reprezentatie in Cetatea Oradea

Experiment. Teatru. Clandestin. ne propune o nouă întâlnire vineri, 14 iulie, în Teatrul de Vară din Cetatea Oradea, cu a treia reprezentaţie – rafinată, aşa cum ne-au obişnuit – a performance-ului „Comoedia error – Forme 3”.

Pentru cei care încă nu cunoaşteţi activitatea acestei companii independente de teatru, este vorba de o cercetare teatrală, o muncă inedită atât la nivel de formă, cât şi la nivel de conţinut, iar în cazul acestui performance avem de a face cu al treilea studiu din reinterpretarea miturilor lui Ovidiu, cuprinse în opera sa de căpătâi, „Metamorfoze”.

Sub direcţia artistică a lui Sebastian Bărbălan, performerii E.T.C. – Camelia Lolea, Daniela Neagu, Timea Ferenczi, Oana Marina Ciorba, Remus Ilisie, Răzvan Marchiş, David Silaghi şi Elvis – au creat o atmosferă stimulantă emoţional şi senzorial, într-o estetică suprarealistă.

Reprezentaţia va începe la 21:30, în foaierul Teatrului de Vară, cu o propunere insolită pentru spectator – pe care trupa vă provoacă să o descoperiţi voi înşivă.

De menţionat este faptul că poziţia spectatorului este una privilegiată, performance-ul fiind unul itinerant: prima parte se desfăşoară în foaierul şi subsolul Teatrului de Vară, iar a doua parte în amfiteatru.

Pregătiţi-vă pentru o halucinantă călătorie într-un univers oniric, o atmosferă suprarealistă, o experienţă care vă va stimula vizual, auditiv, chinestezic, emoţional şi raţional.

Citeste stirile offline, oriunde si oricand! Descarca GRATUIT aplicatia infoOradea din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.