Experiment. Teatru. Clandestin. ne propune o noua reprezentatie in Cetatea Oradea
Cultura

Experiment. Teatru. Clandestin. ne propune o noua reprezentatie in Cetatea Oradea

Experiment. Teatru. Clandestin. ne propune o nouă întâlnire vineri, 14 iulie, în Teatrul de Vară din Cetatea Oradea, cu a treia reprezentaţie – rafinată, aşa cum ne-au obişnuit – a performance-ului „Comoedia error – Forme 3”.

Pentru cei care încă nu cunoaşteţi activitatea acestei companii independente de teatru, este vorba de o cercetare teatrală, o muncă inedită atât la nivel de formă, cât şi la nivel de conţinut, iar în cazul acestui performance avem de a face cu al treilea studiu din reinterpretarea miturilor lui Ovidiu, cuprinse în opera sa de căpătâi, „Metamorfoze”.

Sub direcţia artistică a lui Sebastian Bărbălan, performerii E.T.C. – Camelia Lolea, Daniela Neagu, Timea Ferenczi, Oana Marina Ciorba, Remus Ilisie, Răzvan Marchiş, David Silaghi şi Elvis – au creat o atmosferă stimulantă emoţional şi senzorial, într-o estetică suprarealistă.

Reprezentaţia va începe la 21:30, în foaierul Teatrului de Vară, cu o propunere insolită pentru spectator – pe care trupa vă provoacă să o descoperiţi voi înşivă.

De menţionat este faptul că poziţia spectatorului este una privilegiată, performance-ul fiind unul itinerant: prima parte se desfăşoară în foaierul şi subsolul Teatrului de Vară, iar a doua parte în amfiteatru.

Pregătiţi-vă pentru o halucinantă călătorie într-un univers oniric, o atmosferă suprarealistă, o experienţă care vă va stimula vizual, auditiv, chinestezic, emoţional şi raţional.

loading...