Editia a 2-a a evenimentului Digital Days, va avea loc la Hotelul DoubleTree by Hilton din Oradea
Evenimente

Editia a 2-a a evenimentului Digital Days, va avea loc la Hotelul DoubleTree by Hilton din Oradea

noriel.ro
Digital Days a luat nastere ca un raspuns la un trend in crestere atat in Romania cat si in lume – marketingul digital. Organizatorii au conceput un eveniment in care sa ofere comunitatii locale de specialisti si antreprenori, ultimele noutati si informatii in materie de promovare si marketing digital. 

Digital Days este singurul eveniment de marketing digital din Oradea si din vestul Transilvaniei si este organizat de agentia de marketing Brandup Media​. Prima editie a avut loc anul trecut, in data de 28 Octombrie 2017 la Cetatea din Oradea si a avut o participare de peste 100 de persoane. 

Peste doar cateva zile, mai exact in data de 23 si 24 Martie 2018 va avea loc la Hotelul DoubleTree by Hilton din Oradea, a 2-a editie a evenimentului Digital Days.

Pe parcursul celor 2 zile de conferinta, cei 8 speakeri invitati, vor vorbi despre subiecte de actualitate cum ar fi: 
  • Content marketing is king
  • Digital Marketing in 2018 – How to do it right!
  • GDPR – Ce este? Cum ne impacteaza in marketing? Cum ne pregatim?
  • Branding in epoca digitala
  • Cum sa lansezi o aplicatie mobila de succes
  • Degeaba ai un website (frumos) daca nu iti aduce clienti noi

La acest eveniment unic de marketing digital sunt disponibile doar 150 de locuri in cele 2 zile de conferinta iar intrarea este gratuita, pe baza unei rezervari online pe care o poti face pe site-ul evenimentului: ​digitaldays.ro

decathlon.ro

In prima zi de conferinta incepand cu ora 15, va avea loc un workshop pe care nu ai voie sa il ratezi daca lucrezi in departamentul de ​vanzari, marketing, relatii cu clientii sau management cu tema:​ “Principii de psihologia vanzarii in Marketing-ul Digital” si sustinut de Elena Badea (Managing Partner Valoria).

Digital Days Oradea

Elena are o experienta de 15 ani ca si Director de Business Development si Director de Marketing in cadrul unei companii de top din Romania. Ea are o experienta solida pe partea de: business development, marketing corporativ, account management, operational si marketing digital.

Locurile la acest workshop care se adreseaza atat patronilor de firma si managerilor, cat si oricarui marketer care este la inceput de drum sau cu experienta, sunt limitate, asa ca inscrie-te cat mai repede la workshop-ul Digital Days​ chiar acum