Echipamente medicale de ultima generatie pentru Spitalul Judetean de Urgenta Bihor Au fost semnate contractele de furnizare
Stiri Oradea

Echipamente medicale de ultima generatie pentru Spitalul Judetean de Urgenta Bihor Au fost semnate contractele de furnizare

Spitalul Clinic Județean de Urgență Bihor va fi dotat cu noi echipamente medicale, grație unui proiect integrat care se desfășoară în cadrul unui parteneriat româno-maghiar, finanțat prin Programul Interreg V-A România- Ungaria.

Procedura de licitație a fost încheiată, fiind semnate contractele de furnizare a echipamentelor medicale.

Astfel, contractele au fost atribuite ofertanților declarați câștigători, după cum urmează:

Pentru Lot 1 – Angiograf monoplan cardiovascular

  1. Asocierea formată din ARCA PERFORMANCE SOLUTIONS S.R.L (lider de asociere), în asociere cu MINIMED SOLUTIONS S.R.L (asociat), având ca subcontractanți pe: Eurociv Cons, Philips Romania, Three Pharm, Info World, AC Rad Medical Consult&Service, Dacorum Grup.

Oferta financiară având prețul de 7.500.000 lei (fără TVA) a obținut un punctaj total de 92 de puncte.

  1. Pentru LOT 2 – Sistem de monitorizare și tratament automatizat pentru pacientul critic

Ofertă financiară depusă de AVANT MARIS MEDICAL S.R.L  (ofertant unic), având ca terț și subcontractant pe DUTCHMED S.R.L, cu prețul de 702.793,43 lei (fără TVA) a obținut un punctaj total de 100 puncte.

Subcontractant și terț: DUTCHMED SRL

  1. Pentru LOT 3 – Simulator avansat de pacient

Ofertă financiară depusă de MEDIMPACT SRL (ofertant unic), având prețul de 766.900 lei (fără TVA), cu un punctaj total de 100 puncte.

  1. Pentru LOT 4 – Sistem 3D 4K pentru chirurgie laparoscopică urologică cu ICG

KARL STORZ ENDOSCOPIA ROMANIA (ofertant unic), având prețul de 581.800 lei (fără TVA), cu un punctaj total de 100 puncte.

  1. Pentru LOT 5 – Ambulanță tip C pentru pacienți critici care necesită suport ECMO

DELTAMED S.R.L (ofertant unic), având ca subcontractant pe HELLIMED S.R.L.,  cu prețul de 803.700 lei (fără TVA), cu un punctaj total de 75 puncte.

  1. Pentru LOT 6 – Două ecografe de înaltă performanță

Ofertă financiară depusă de VIVA MED MARKET S.R.L, având un subcontractant și un terț susținător, după cum urmează: GLOBAL MEDICAL SOLUTIONS S.R.L – subcontractant; REGIO MED SRL – terț susținător –  având prețul de 663.571 lei (fără TVA), respectiv 331.785,50 lei (fără TVA/bucată), obținând un punctaj total de 75 puncte.

Ne găsiți și pe Google News