E oficial! AnimaWings va opera zboruri Oradea-Bucuresti, iar acestea vor fi programate astfel incat oradenii sa aiba conexiuni rapide catre destinatii europene importante
Stiri Oradea

E oficial! AnimaWings va opera zboruri Oradea-Bucuresti, iar acestea vor fi programate astfel incat oradenii sa aiba conexiuni rapide catre destinatii europene importante

AnimaWings a anunțat noile curse regulate pe ruta Bucureşti-Oradea-Bucureşti în cadrul unui eveniment organizat la Primăria Oradea, la care au participat autorităţile locale, reprezentanţii mediului de afaceri local, agenţiile de turism, presa și reprezentanții AnimaWings. Cursele vor începe operarea efectivă din luna martie 2025.

Interesul pentru Oradea și Băile Felix a crescut foarte mult în ultima perioadă, atât pentru călătoriile de business, cât și pentru cele de vacanță”, spune Cristian Pandel, fondatorul AnimaWings. ”Noi, la AnimaWings, ne-am propus să oferim românilor și turiștilor sau oamenilor de afaceri străini oportunitatea de a ajunge oriunde în țară într-un timp foarte scurt și în deplin confort. De altfel, sloganul nostru este – Heart of Romania -, cu alte cuvinte vrem să unim toate destinaţiile importante din ţară, de business şi de turism, construind o infrastructură aeriană pe care te poți baza și o alternativă reală în termeni de timp și costuri pentru călătoriile rutiere sau cu trenul.”

Zborurile către Oradea vor fi astfel programate încât să permită turiștilor orădeni să călătorească spre și dinspre destinații precum Paris, Stockholm şi Larnaca, via Bucureşti, cu o escală optimă.

Costul biletelor pe ruta București-Oradea și retur începe de la 25 EUR /sens, cu toate taxele incluse. Orarul de zbor este deja disponibil pe www.animawings.com

Toate zborurile vor fi efectuate cu aeronave de concepție nouă, Airbus 220-300, achiziționate de compania aeriană chiar în acest an. „Modelul A220 are 140/149 de locuri, 12 scaune de business rabatabile, cu un spaţiu între scaune net superior altor modele din piaţă şi cinci locuri pe fiecare rând. Avionul produce cu 50% mai puţin zgomot, cu 30% mai puţine noxe şi consumă cu 25% mai puţin combustibil decât o aeronavă din vechile generaţii.”, declară Antonio Stoian, CEO AnimaWings.

Aceste caracteristici le vor permite noilor aeronave AnimaWings să aterizeze inclusiv pe aeroporturile mari din interiorul oraşelor – de exemplu Paris – Charles de Gaulle sau Stockholm – Arlanda, unde normele de poluare sunt mai stricte, dar şi distanţele de transfer către principalele atracții sunt mai scurte pentru pasageri.

Suntem o companie smart cost, o alternativă în piaţa aviatică locală pentru cei care caută un raport optim cost – beneficii, şi nu ne propunem să fim un competitor direct pentru companiile care operează pe aceleași segmente”, explică Marius Pandel, Președinte al Consiliului de Administrație AnimaWings. ”Asta înseamnă că nu vom face rabat de la calitate sau confort și vom oferi clientului în primul rând respect și încredere. Avem o flotă de avioane modernă, pentru că alături de partenerii noștri de la Airbus vom aduce în România, în premieră, aeronave A220-300 de ultimă generație, foarte căutate la nivel mondial și utilizate de cele mai importante companii aeriene. Vom avea facilități de top oferite la bord, de la catering cald și wi-fi, la spaţii mai generoase între scaune, culoare mai late, ferestre mai luminoase. În același timp, vom avea politici tarifare flexibile, fără costuri ascunse sau taxe care depășesc prețul biletului”.

În perioada următoare, AnimaWings va continua să introducă destinații noi cu plecare din Bucureşti odată cu lansarea programului de iarnă, operate cu aeronavele Airbus A320 aflate deja în portofoliul companiei.

AnimaWings operează zboruri de pe Aeroportul Henri Coandă din București, dar și din alte orașe ale țării.

Ne găsiți și pe Google News