Duminica neagra pe DN 76. Trei tineri, dintre care o minora de 13 ani, si-au pierdut viata in doua accidente grave. Politistii au stabilit cauzele accidentelor
Stiri Bihor

Duminica neagra pe DN 76. Trei tineri, dintre care o minora de 13 ani, si-au pierdut viata in doua accidente grave. Politistii au stabilit cauzele accidentelor

Duminica neagra pe DN 76 din judetul Bihor, cand in mai putin de 30 de minute au avut loc doua accidente grave, unul la intrare in localitatea Rbagani, iar altul in localitatea Hidiselu de Sus, in care au fost implicate 7 persoane tinere.

Din nefericire atat in primul, cat si in al doilea accident au murit 3 persoane, dintre care 2 tineri de 19 si 23 de ani in accidentul de la Rabagani si o minora de 13 ani in accidentul de la Hidiselu de Sus.

Potrtivit comunicatelor IPJ Bihor, duminică, 22 ianuarie a.c., la ora 20.47, Inspectoratul de Poliție Județean Bihor a fost sesizat prin SNUAU 112 că, pe D.N.76, în afara localității bihorene Răbăgani, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme.

Polițiștii Biroului Rutier Beiuș s-au deplasat cu operativitate la fața locului, iar în urma primelor cercetări efectuate, au constatat că un tânăr de 23 de ani, din comuna Diosig, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism înspre Pocola, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe sensul opus de circulație și a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus, înspre Răbăgani, de un bărbat de 34 de ani, din comuna Păuliș, județul Arad.

Din nefericire, în urma accidentului rutier, atât tânărul de 23 de ani, care conducea primul autoturism, cât și un alt tânăr, de 19 ani, din Diosig, pasager al său, au suferit multiple leziuni, care le-au provocat decesul la fața locului.

De asemenea, o minoră de 14 ani, din municipiul Oradea și o alta de 17 ani, din Diosig, pasagere tot în primul autoturism, au suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora au fost transportate la spital.


Citeste si: Accident grav pe DN 76 langa Rabagani, traficul este deviat. Doua persoane sunt resuscitate la aceasta ora, iar alte doua au fost transportate deja la spital


Polițiștii Biroului Rutier Beiuș continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Beiuș, aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere și vătămare corporală din culpă.

Tot duminică, 22 ianuarie a.c., la ora 21.15, pe D.N. 76, în localitatea bihoreană Hidișelu de Sus, un tânăr de 18 ani, din comuna Drăgești, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism înspre Beiuș, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, într-o curbă la stânga a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă spre dreapta, a lovit două indicatoare rutiere, un stâlp metalic și zidul unui imobil din localitate, iar apoi a fost proiectat, parțial, pe partea carosabilă.

Din nefericire, în urma accidentului rutier, o minoră de 13 ani, din comuna Drăgești, pasageră în autoturism, a suferit multiple leziuni, care i-au provocat decesul la fața locului.

De asemenea, conducătorul autoturismului, două minore de 15 ani și un tânăr de 17 ani, toți din comuna Drăgești, pasageri în autoturism, au suferit leziuni ușoare, pentru îngrijirea cărora au fost transportați la spital.


Citeste si: Un al doilea accident grav pe DN 76 in Hidiselu de Sus, la doar cateva minute. Cinci persoane accidentate, iar uneia ii sunt efectuate manevre de resuscitare in prezent


Polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene – Serviciul Rutier continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

 

Ne găsiți și pe Google News