DSP Bihor: Cei vaccinati cu schema completa isi pot ridica tichetele de masa cadou in valoare de 100 lei
Stiri Oradea

DSP Bihor: Cei vaccinati cu schema completa isi pot ridica tichetele de masa cadou in valoare de 100 lei

chilipirul-zilei.ro/

Reamintim persoanelor care s-au vaccinat împotriva COVID-19, cu schemă completă de vaccinare, la centrele de vaccinare din județul Bihor, în perioada 03.09.2021 – 05.10.2021, că pot ridica tichetele de masă cadou în valoare de 100 lei, de la unitatea unde a efectuat ultima doză de vaccinare.

În conformitate cu prevederile Ordinului nr. 1.863/2021 Art. 5. alineatul  (1), tichetele de masă se acordă persoanelor vaccinate împotriva COVID-19 cu schemă completă de vaccinare de către centrele de vaccinare / cabinetele medicilor de familie / ambulatoriile de specialitate, în cadrul cărora a fost efectuată ultima doză, în baza registrului de evidență creat și operat de către aceste unități, în acest scop. 

Precizăm faptul că, la momentul prezentei, schema completă de vaccinare cu vaccinurile împotriva SARS-CoV-2 autorizate în România, este:

  • –          vaccin Comirnaty – PFIZER BioNTech 2 doze
  • –          vaccin Spikevax – MODERNA 2 doze
  • –          vaccinVaxzevria – ASTRAZENECA/OXFORD 2 doze
  • –          vaccin Johnson & Johnson – JANSSEN/JOHNSON & JOHNSON 1 doză

În cazul în care persoanele vaccinate împotriva COVID-19 cu schemă completă de vaccinare refuză primirea tichetelor de masă, opţiunea acestora se consemnează de către personalul centrelor de vaccinare, cabinetelor medicilor de familie şi ambulatoriilor de specialitate, în registrul de evidenţă. 

decathlon.ro

În caz de neutilizare, tichetele de masă pot fi redistribuite, în funcție de necesități, între centrele de vaccinare, cabinetele medicilor de familie, respectiv ambulatoriile de specialitate, de către Direcția de Sănătate Publică Bihor.