Drama clasică de Bertolt Brecht „Cercul de cretă caucazian” revine pe scena orădeană
Cultura

Drama clasică de Bertolt Brecht „Cercul de cretă caucazian” revine pe scena orădeană

Drama clasică de Bertolt Brecht, „Cercul de cretă caucazian”, revine pe scena orădeană. Spectacolul prezentat cu mare succes în noiembrie şi jucat de atunci în cadrul numeroaselor turnee din ţară şi din străinătate, va avea o nouă reprezentaţie în 20 februarie, de la ora 19, la Teatrul Szigligeti.

Acţiunea se centrează în jurul poveştii servitoarei Gruşa, care, în timpul războiului civil, salvează fiul guvernatorului, pe care îl creşte ca pe propriul copil. Povestea reflectă pilda solomoniană, evidenţiind victoria iubirii şi a bunătăţii asupra cruzimii. În spectacol, apar 16 actori ai Trupei Szigligeti, acompaniaţi de o orchestră compusă din trei muzicieni. Piesa de Bertolt Brech şi Paul Dessau este pusă în scenă de regizoarea Anca Bradu.

La evenimentul din 20 februarie vor participa delegaţii Breslei Criticilor de Teatru din Ungaria, respectiv comisia de selecţie a UNITER.

Bilete la spectacol sunt deja disponibile la agenţia de bilete a teatrului (deschisă de luni până vineri între orele 14 – 19 sau cu o oră înaintea începerii spectacolelor), respectiv online, la adresa www.biletmaster.ro.

Bilete combinate

Atenţie! Sunt disponibile bilete combinate pentru spectacolul invitat „Solus Christus” ce va avea loc în 17 februarie de la ora 19, respectiv pentru „Cercul de cretă caucazian” din 20 februarie de la ora 19, la parter şi pe balcon, la un preţ promoţional, de 35 de lei.

Ne găsiți și pe Google News