Dragobete caritabil la a V-a ediție, organizat de Rotary Club Oradea
Evenimente

Dragobete caritabil la a V-a ediție, organizat de Rotary Club Oradea

Rotary Club Oradea Art Nouveau organizează a V-a ediție a evenimentului Dragobete Caritabil în data de 24 februarie 2024 de la ora 18.00 la Muzeul Țării Crișurilor din Oradea.

Acestia va invita la un concert susținut de studenții Facultății de Arte, Universitatea din Oradea.

Prin intermediul acestui eveniment ne arătăm susținerea față de viitorii artiști din domeniul muzical și în același timp dorim să oferim copiilor din mediul rural o

De asemenea în cadrul evenimentului Dragobete Caritabil puteți achiziționa pe bază de donație suveniruri hand-made specifice primăverii susținând astfel proiectele Clubului Rotary Art Nouveau realizate pentru comunitatea noastră.

Evenimentul este realizat în parteneriat cu Facultatea de Arte, Universitatea din Oradea și Muzeul Țării Crișurilor.

Rotary este o organizație internațională unde regăsești prietenie, camaraderie, bucurie dar mai cu seamă o sumă de speranțe! Își concentrează atenția asupra 7 domenii prioritare printre care se află și sprijinirea educației, fie ea formală sau nonformală.

Rotary Art Nouveau a avut de-a lungul timpului multe proiecte care au venit în sprijinul educației, fie că e vorba despre dotări în școli sau centre educaționale, activități extrașcolare, traininguri pentru profesori ori consfătuiri pe diverse teme pentru părinți.

Evenimentul Dragobete Caritabil se află la a 5 a ediţie. Am realizat de-a lungul vremii evenimente artistice sub acest slogan Dragobete Caritabil colaborând cu Teatrul Regina Maria sau Teatrul Artemotion din Oradea. De această dată atenţia noastră se îndreaptă către studenţii Facultăţii de Arte din Oradea cărora pe această cale dorim să le oferim posibilitatea să vină în faţa publicului iubitor de muzică şi nu numai cu talentul şi măiestria lor într-un concert de muzică într-un spaţiu special cum este Muzeul Ţării Crişurilor.

Acest eveniment caritabil este cu atât mai special pentru noi deoarece îl realizăm cu sprijinul şi implicarea studenţilor care susţin astfel voluntar proiectele noastre din domeniul educaţiei. Putem spune că este o acţiune «educaţie pentru educaţie », artişti în devenire susţin deschiderea orizontului către lumea artistică pentru copii din mediul rural care nu au posibilitatea de a lua contact cu acest domeniu. Tabăra de Educaţie prin Artă pe care ne dorim să o realizăm şi în acest an pentru copii din mediul rural, aflată la a treia ediţie este proiectul prin care elevi din mediul rural au posibilitatea să facă câţiva paşi în lumea magică a scenei dar şi să-şi îndrepte atenţia asupra propriei personalităţi, care îi face mai bogaţi, mai curioşi şi  mai deschişi.

În cadrul acestui eveniment spectatorii pot achiziţiona pe bază de  donaţie suveniruri hand-made specifice primăverii realizate de membrii Clubului Rotakids Oradea şi de membrii Clubului Rotary Art Nouveau, contribuind astfel la materializarea proiectelor iniţiate de Rotary Art Nouveau Oradea pentru comunitate, pentru educaţie, fie că este vorba de educaţie formală ori nonformală.

Dragobete este sărbătoarea iubirii ! Este un moment în care ne îndreptăm dragostea către cei de lângă noi, comunitate, familie. Este un moment ce aduce bucurie celor care sărbătoresc iubirea altfel : este iubirea pentru cei care au nevoie de sprijinul nostru, al fiecăruia.

Ne găsiți și pe Google News