Doua zile fara apa calda la 6 puncte termice din Oradea. Ce strazi sunt afectate
Informatii utile

Doua zile fara apa calda la 6 puncte termice din Oradea. Ce strazi sunt afectate

evomag.ro
Pentru  continuarea lucrărilor de  înlocuire și modernizare a rețelei de transport a  agentului termic primar, pe străzile Beiușului și Leonardo da Vinci, în cadrul proiectului „Reabilitarea sistemului de termoficare urbană la nivelul municipiului Oradea pentru perioada 2009-2028 în scopul conformării la legislaţia de mediu şi a creşterii eficienţei energetice – etapa a II-a, 20,2 km rețea de transport”, se intrerupe furnizarea apei calde la 6 puncte termice din Oradea.

Astfel, în perioada 11 august, ora 06.00–12 august, ora 06.00, se întrerupe furnizarea apei calde pentru consumatorii alimentați din punctele termice 820, 849, 850, 868, 871, 872 și 875.          

Sunt afectați consumatorii situaţi pe str. Cantemir și adiacente de ambele părți (între str. Lugojului și Făgărașului/Erkel Ferenc), Nufărului – parțial(partea dreaptă spre ieșirea din oraș), Zorelelor, Kiev, Atelierelor, Aleea Salca, Nojoridului, Apateului, Leonardo da Vinci, Liszt Ferenc, Jules Verne, Alexandru cel Bun, Romer Floris, Ciheiului, Nottara, Lanului, Agricultorilor, Fr. Hubic, Narciselor, N. Șova, Gr. Moisil. De asemenea se întrerupe și furnizarea agentului termic primar la utilizatorii cu puncte termice proprii situați pe străzile de mai sus și adiacente acestora, inclusiv la Universitatea Emanuel și Complexul Comercial Lotus.

decathlon.ro