Doua studente de la Muzica de la Universitatea din Oradea au obtinut locul 3 la un concurs internatioanl de muzica instrumentala
Educatie

Doua studente de la Muzica de la Universitatea din Oradea au obtinut locul 3 la un concurs internatioanl de muzica instrumentala

Tinerii muzicieni de la Departamentul de Muzică, din cadrul Facultății de Arte a Universității din Oradea, obțin performanțe internaționale remarcabile.

Studentele Adalia Bodog, anul II, și Rebeca Bălaj, din anul I, au obținut un merituos loc III la Concursul Internațional de Interpretare Instrumentală „London Classical Music Competition”. Competiția care s-a desfășurat în data de 11 martie 2023, iar cele două studente orădene au concurat la categoria „Tineri artiști”, secțiunea pian la patru mâini. Tinerele interprete sunt pregătite și coordonate de lect. univ. dr. Valentina Ventel Horhat.

Sperăm că acest rezultat va deschide doar seria de noi performanțe ale tinerilor muzicieni orădeni. Le felicităm pe Adalia și Rebeca, nu în ultimul rând pe doamna lect. univ. dr. Valentina Ventel Horhat, urându-le tuturor mult succes și putere de muncă în continuare”, a declarat  lect. univ. dr. Ariadna Zenaida Mircescu, directoarea Departamentului Muzică al Facultății de Arte a Universității din Oradea.

Ne găsiți și pe Google News