Doua oradence, castigatoare a Oradea Singing Stars , vor reprezenta România la nivel Internațional
Diverse

Doua oradence, castigatoare a Oradea Singing Stars , vor reprezenta România la nivel Internațional

Sambata, la Bucuresti, castigatorii Oradea Singing Stars au concurat cu copiii de aceleasi varste din toata tara. La concursul de interpretare vocala în care au fost peste 20 de participanți din 6 județe în categorie de voce, Muthu Astrid Theodora a obținut premiul I și Bratu Patricia a primit premiul III.

Ne-am bucurat foarte tare la aflarea rezultatelor. Felicitari concurentelor si familiilor lor. Suntem mandri de reusita oradencelor. ISO ramane alaturi de concurente si in etapa urmatoare” a spus Ahmet Dundar, directorul ISO.

IFLC, Festivalul internațional de limbă și cultură reprezintă o celebrare anuală, o punere în valoare a talentelor din toată lumea. Etapa  următoare este una online în care țările sunt reprezentate de câștigătorul locului I din cele peste 80 de tari. Festivalul internațional de limbă și cultură a fost înființat în anul 2003 și la început a cuprins doar 17 țari participante. Dorința organizatorilor este de a promova cercetarea, studiul, și schimbul de informații în spiritul păcii, prieteniei și armoniei. Elevi diferiți, de pretutindeni, se implică în activitățile culturale, sociale și  educaționale organizate în comunitățile din întreaga lume. IFLC vizează prietenii de durată și formează legături strânse, insuflând speranța unei lumi mai pașnice.

Echipa coordonata de Prof Oprescu Dana de la Palatul Copiilor și Elevilor Oradea au fost întâmpinate la aeroport de către părinții și reprezentații International School of Oradea.

interlink.ro
  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News

0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0