Doi tineri de 18 ani din Tileagd si Lugasu de Jos, cercetati pentru furt calificat
Stiri Bihor

Doi tineri de 18 ani din Tileagd si Lugasu de Jos, cercetati pentru furt calificat

Luni, 23 iulie a.c., în urma investigațiilor și cercetărilor efectuate, polițiștii posturilor de poliție Lugașu de Jos și Tileagd au identificat și cercetat doi tineri de 18 ani, ambii din comuna Lugașu de Jos, județul Bihor, bănuiți de comiterea infracțiunilor de furt calificat, tentativă la furt calificat, furt în scop de folosință și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii bihoreni îi bănuiesc pe aceștia că în noaptea de 20 spre 21 iulie a.c., ar fi sustras o autoutilitară parcată în fața unui imobil din Lugașu de Jos, pe care ar fi abandonat-o ulterior, iar cateva ore mai târziu ar fi încercat să sustragă un alt autoturism parcat în fața unui imobil din Lugașu de Jos.

Polițiștii bihoreni îi bănuiesc pe cei doi că la 20 iulie a.c., la ora 20.30, ar fi sustras un autoturism parcat în fața unui imobil din Tileagd, pe care l-ar fi condus, l-ar fi avariat și apoi l-ar fi abandonat la ieșire din localitate.

interlink.ro

Totodată, aceștia sunt bănuiți că, în noaptea de 20 spre 21 iulie a.c., în intervalul orar 23.00 – 01.30, ar fi pătruns prin efracție în incinta unei societăți comerciale din Tileagd, de unde ar fi sustras din casa de marcat 200 de lei.

Polițiștii din Lugașu de Jos și Tileagd continuă cercetările pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a persoanelor cercetate.

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News

0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0