Doi minori fugiti din centrele de plasament prinsi la cersit de politistii locali din Oradea
Stiri Oradea

Doi minori fugiti din centrele de plasament prinsi la cersit de politistii locali din Oradea

Politiști locali din cadrul Primăriei Oradea – Direcția Poliția Locală au surprins în data de 19.01.2022, pe raza de patrulare, doi minori în vârstă de 15 ani și respectiv 16 ani, fără a fi însoțiți de un adult. În urma verificărilor, aceștia au fost identificați si mai apoi predați către D.G.A.S.P.C. – Bihor pentru a se lua măsurile legale.

Minora de 15 ani figura ca persoană fugită dintr-un centru de plasament din Oradea, iar minorul de 16 ani a fost predat pentru a doua oară în decurs de 3 luni către D.G.A.S.P.C. – Bihor, fiind surprins apelând în repetate rânduri la mila publicului în zona centrelor comerciale.

Îi încurajăm pe cetățeni să sesizeze direct, responsabil și asumat, orice  situație care este de competența Poliției Locale Oradea, fie telefonic la 0259.969 sau prin înregistrarea unei sesizări pe aplicația Oradea City Report.

Informăm cetățenii că Direcția Poliția Locală Oradea dispune de efective în teren zilnic doar între orele 07-22, cu excepția unui singur polițist local care asigură permanență 24/24 și 7/7, și face parte dintr-o patrulă mixtă cu Poliția Municipiului Oradea sub coordonarea acesteia.

interlink.ro

Ne găsești și pe Google News