Doi minori de 15 ani din localitatile Silindru si Ateas, judetul Bihor, sunt dati disparuti
Stiri Bihor

Doi minori de 15 ani din localitatile Silindru si Ateas, judetul Bihor, sunt dati disparuti

Doi minori de 15 ani, din judetul Bihor, respectiv localitatile Silindru si Ateas, au fost dati disparuti de famiile lor, acestia plecand voluntar de acasa si nu au mai revenit. Oricine poate oferi detalii cu privire la minorul dispărut este rugat să apeleze serviciul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

POTRA IZABELLA – BETTY, de 15 ani, din comuna Șimian, sat Șilindru, județul Bihor, a plecat voluntar de la domiciliu la 30 noiembrie 2018, în jurul orei 13.00 şi nu a mai revenit.

POTRA IZABELLA-BETTY

SEMNALMENTE: aproximativ 1,70 m înălțime, 60 kg., faţă ovală, ochi căprui, păr lung, negru, ondulat, de lungime medie, constituție atletică, nu are semne particulare.

ÎMBRĂCĂMINTE: Familia nu a putut furniza detalii cu privire la îmbrăcămintea pe care o purta minora la data dispariției.

HORKI NICOLAE, de 15 ani, din localitatea Ateaș, județul Bihor, domiciliat fără forme legale în municipiul Oradea, a plecat voluntar de la domiciliu la 10 decembrie 2018, în jurul orei 07.20 şi nu a mai revenit.

HORKI NICOLAE

Minorul a mai fost plecat de acasă în repetate rânduri, fiind găsit de fiecare dată de polițiști.

SEMNALMENTE: aproximativ 1,67 m înălțime, 50 kg., faţă ovală, ochi căprui, păr șaten, tuns scurt, constituție slabă, are o cicatrice pe vârful nasului.

ÎMBRĂCĂMINTE: Trening albastru închis, bluză de trening albastru deschis, cu glugă, cămașă albă, pulover gri și pantofi sport negri.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea minorilor sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

 

loading...