Doi minori ce locuiau la o casa de tip familial in Osorhei sunt dati disparuti
Stiri Bihor

Doi minori ce locuiau la o casa de tip familial in Osorhei sunt dati disparuti

Vineri, 24 decembrie a.c., polițiștii Secției nr. 5 de Poliție Rurală Oradea din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au fost sesizați de reprezentanții unei case de tip familial din localitatea Oșorhei, județul Bihor, că în cursul aceleiași zile, în jurul orei 11.00, doi minori – PRIBOI ANA-MARIA ALINA, de 15 ani și VARGA EMANUEL DAVID, de 17 ani, au plecat voluntar de la casa de tip familial din comuna Oșorhei, județul Bihor, în care erau instituționalizați şi nu au mai revenit. Aceștia au mai fost plecați în repetate rânduri, revenind sau fiind găsiți de polițiști de fiecare dată.

PRIBOI ANA-MARIA ALINA

  • SEMNALMENTE: aproximativ 1,69 m înălțime, aproximativ 50 de kg., constituție atletică, faţă ovală, ten creol, ochi căprui, păr blond, lung.
  • ÎMBRĂCĂMINTE: Nu au fost furnizate detalii cu privire la vestimentația pe care aceasta o purta la data dispariției.

VARGA EMANUEL DAVID

  • SEMNALMENTE: aproximativ 1,55 m, aproximativ 50 kg., constituție atletică, faţă ovală, ten creol, ochi căprui, păr șaten.
  • ÎMBRĂCĂMINTE: Nu au fost furnizate detalii cu privire la vestimentația pe care acesta o purta la data dispariției.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea minorilor sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie

interlink.ro

Oricine poate oferi detalii cu privire la minorul dispărut este rugat să apeleze serviciul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News