Doi bihoreni prinsi bauti la volan in Tinca, la 40 de minute distanta unul de celalalt, au acum dosar penal
Stiri Bihor

Doi bihoreni prinsi bauti la volan in Tinca, la 40 de minute distanta unul de celalalt, au acum dosar penal

noriel.ro
In timpul unui filtru, efectuat de politistii Biroului Drumuri Naționale și Europene din cadrul Serviciului Rutier, acestia  au depistat, in mai putin de o ora, 2 soferi din judetul Bihor, ce conduceau  sub influenta bauturilor alcoolice. Cei doi barbati s-au ales cu prmisul suspendat si dosar de cercetare penala

Marți, 8 ianuarie a.c., la ora 07.00, pe strada Avram Iancu politistii rutieri au depistat în trafic un localnic de 39 de ani, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La solicitarea legală a polițiștilor, acesta a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.

decathlon.ro

Tot marti, la 40 de minute dupa ce au depistat un sofer baut, tot in localitatea bihoreană Tinca, polițiștii rutieri din Salonta au depistat în trafic un bărbat de 29 de ani, din comuna Batăr, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În urma testării conducătorului autoturismului cu aparatul etilotest, s-a constatat că acesta prezenta o concentrație alcoolică de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorului autoturismului i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, iar în cauză a fost întocmit dosar penal.