Doi bihoreni alesi in functii de conducere, in Senat si Camera Deputatilor, in actuala sesiune parlamentara
Politica

Doi bihoreni alesi in functii de conducere, in Senat si Camera Deputatilor, in actuala sesiune parlamentara

Senatorii si deputatii au votat, luni, componenţa Birourilor Permanente în această sesiune parlamentară. Astfel, senatorii si deputatii au adoptat propunerile făcute de fiecare grup parlamentar cu privire la conducerea Biroului Permanent.

Judetul Bihor va fi reprezentat si in acest an de doi parlamentari de Bihor si anume de senatorul Cornel Popa care a fost numit in functia de Chestor la propunerea grupului PNL. Popa a mai ocupat aceasta functie si in sesiunea trecuta. De altfel senatorul liberal de Bihor a mai ocupat si functia de Vicepresedinte al Senatului, functie ce a cedat-o in favoarea mai tinerei lui colege Alina Gorghiu, anul trecut.

Cornel Popa: „In calitate de chestor voi avea in vedere sa verific cu atentie cheltuielile pe care le fac senatorii, astfel incat bugetul alocat senatului sa fie folosit cu chibzuinta si in folosul Romaniei.

Al doilea bihorean, este Silviu Dehelean, ales Secretar al Camerei Deputatilor, la propunerea grupului parlamentar USR din Camera Deputatilor: „În condițiile în care am fost ales să reprezint circumscripția județului Bihor în parlament la alegerile din 2016, prezența mea în conducerea Camerei Deputaților garantează bihorenilor că voi veghea ca actele normative care îi vizează direct să fie urmărite și susținute„, a declarat Silviu Dehelean.

 

Ne găsiți și pe Google News