Doi barbati au murit in urma accidentului rutier de pe DN79, de la iesire din muncipiul Salonta
Stiri Bihor

Doi barbati au murit in urma accidentului rutier de pe DN79, de la iesire din muncipiul Salonta

Un accident mortal s-a petrecut in aceasta dupa amaiza la iesire din muncipiul Salonta spre Arad, pe DN79, in care au fost implicate 2 autoturisme in care se aflau 5 persoane.

la fața locului au fost mobilizate imediat, trei echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentului Salonta, cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de lucru cu apă și spumă cu modul de descarcerare și cu ambulanța SMURD a subunității, echipajul de Terapie Intensivă Mobilă al SMURD Oradea, un echipaj al SAJ. dar si elicopterul SMURD.

Vicitmele accidentului au fost asistate de personalul medical ajuns la fata locului, una dintre ele fiind transportat la spital cu elicopterul SMURD.

Tot la fata locului doi barbati care se aflau in stop cardio-respirator au fost resuscitati zeci de minute, insa, in ciuda manevrelor  efectuate de medici acestia au decedat. Persoanele decedate au 23, respectiv 65 de ani.

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cauzei și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Stirea initiala

Un nou accident grav pe DN 79, la iesire din Salonta, inspre Arad, produs intre doua autoturisme, în care se aflau 5 persoane, potrivit unei informari a IPJ Bihor.

În urma accidentului rutier, o persoana a suferit leziuni, fiind transportată la spital cu elicopterul SMURD, pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar în prezent, unei altei persoane îi sunt efectuate manevre de resuscitare la fața locului, de către personalul medical.

Pentru salvarea victimelor, la fața locului au fost mobilizate imediat, trei echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentului Salonta, cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de lucru cu apă și spumă cu modul de descarcerare și cu ambulanța SMURD a subunității, echipajul de Terapie Intensivă Mobilă al SMURD Oradea și un echipaj al SAJ, potrivit unei informari ISU Crisana.

Situatia este in dinamica

Ajunse la fața locului, echipajele de descarcerare au evacuat trei persoane rămase captive în cele 2 autoturisme avariate, iar echipajele medicale au procedat la evaluarea victimelor, la acordarea îngrijirilor necesare și la efectuarea manevrelor de resuscitare în cazul a două persoane aflate în stop cardio-respirator.

Momentan, traficul rutier se desfășoară alternativ, pe o singură bandă de circulație, dirijat de polițiștii rutieri.

Stire in curs de actualizare…

Foto: arhiva

Ne găsiți și pe Google News