DN76, tronsonul Varfurile – Stei, scos la licitatie. Dupa semnarea contractului perioada de realizare ar trebui sa fie de 12 luni
Stiri Oradea

DN76, tronsonul Varfurile – Stei, scos la licitatie. Dupa semnarea contractului perioada de realizare ar trebui sa fie de 12 luni

chilipirul-zilei.ro/
Prefectura Bihor ne informeaza asupra situației lucrărilor de infrastructură și a investițiilor CNAIR din județul Bihor, pentru DN76, tronsonul Varfurile-Stei si centura localitatii Sacuieni:

Astfel, acestia anunta ca s-a publicat pe SICAP tronsonul DN76 Vârfurile – Ștei.

Miercuri, 05.06.2019, a fost publicat pe platforma Sistemului Informatic Centralizat de Achiziții Publice (SICAP) anunțul de participare pentru procedura de achiziție publică aferent contractului „Reabilitare DN76 Vârfurile – Ștei km 69+350 – km 102+669 – Rest de execuție” a fost scos miercuri de către CNAIR la licitație pe platforma Sistemului Informatic Centralizat de Achiziţii Publice (SICAP).

Proiectul în valoare de 75,764 milioane lei fără TVA are alocată o perioadă de realizare a lucrărilor de 12 luni. Termenul limită de depunere a ofertelor este de 07 august 2019.

decathlon.ro

De asemenea vă informăm că lucrările de reparație efectuate în regie proprie de către CNAIR pe tronsonul DN 76, zonă unde au avut loc și alunecări de teren, desfășurate pe raza județului Bihor sunt finalizate, urmând să fie realizate în următoarele zile și în zona Vârfuri pe raza judetului Arad.

A fost demarată procedura de achiziție având ca obiect „remedierea lucrărilor existente și finalizarea construcției Varianta de Ocolire Sacuieni”.

În data de 04.06.2019 a fost publicat pe platforma Sistemului Informatic Centralizat de Achiziții Publice (SICAP) anunțul de participare pentru procedura de achiziție publică pentru proiectare și execuție remediere lucrări existente și finalizare lucrări rămase de executat la obiectivul Varianta de Ocolire Săcuieni.

Proiectul în valoare de 47.360.773,33 lei fără TVA are alocată o perioadă de realizare a lucrărilor de 12 luni și o perioadă de garanție de 36 de luni. Data  limită de depunere a ofertelor este 08.07.2019.

Obiectul contractului îl reprezintă remedierea lucrărilor existente și finalizarea lucrărilor rămase de executat la obiectivul Varianta de Ocolire Săcuieni. Proiectul tratează realizarea Variantei de Ocolire a orașului Săcuieni, cu desprindere din DN 19, intersectarea DJ 767A și DN 19B și revenirea în DN 19.