Disparuta! O minora de 17 ani e data disparuta de familia ei
Stiri Bihor

Disparuta! O minora de 17 ani e data disparuta de familia ei

O minora de 17 ani din localitatea Cuzap, judetul Bihor, este cautat de familie. Minora a plecat de acasa in data de 22 octombrie si nu a mai revenit. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea minorei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

ȘERBAN ROMINA GABRIELA, de 17 ani, din comuna Popești, sat Cuzap, județul Bihor, a plecat voluntar de la domiciliu la 22 octombrie 2018, în jurul orei 06.45 şi nu a mai revenit.

SEMNALMENTE: aproximativ 1,60 m înălțime, 52 kg., faţă ovală, ochi căprui, păr lung, șaten, constituție atletică, are o aluniță pe buza inferioară, în partea dreaptă și o cicatrice la degetul mare de la mâna stângă.

ÎMBRĂCĂMINTE: Geacă din fâș portocalie, bluză neagră, cu dungi roșii și verzi, blugi cu dungi albe și aurii, pantofi sport albi.

Oricine poate oferi detalii cu privire la minora dispărută este rugat să apeleze serviciul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

SERBAN ROMINA GABRIELA

Ne găsiți și pe Google News