UPDATE! Fetita a fost gasita azi, in Sanmartin, la o ruda
Stiri Oradea

UPDATE! Fetita a fost gasita azi, in Sanmartin, la o ruda

UPDATE! Fetita de 9 ani, disparuta de acasa, in jurul orei 10:30, a fost gasita la o ruda din Sanmartin. Este vorba de o alta matusa a fetitei.

O fetita de 9 ani, venita in vacanta la matusa ei din Oradea, este data disparuta de familia ei. Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112 sau sa sune la 0743823371.

Fetita a plecat de acasa in jurul orei 10:30, sa se plimbe cu un catelus din rasa Bichon, pe Strada Alexandru Andritoiu din Oradea si purta, la acel moment un tricou de culoare gri. 

interlink.ro

Fetita se numeste Burlea Irina ANDRA si nu poate vorbi, catelul cu care se plimba  raspunde la numele de Tedy.

Intre timp politia a transmis presei un comunicat despre disparitia fetei, venind cu cateva precizari suplimentare.

SEMNALMENTE: aproximativ 1,45 – 1,50 m înălțime, 40 kg., faţă ovală, ochi căprui, păr negru, drept, lung până la umeri, prins într-o coadă la spate, constituție slabă, vorbește neinteligibil.

ÎMBRĂCĂMINTE: Tricou gri, pantaloni ¾ cu fustiță roz, papuci din gumă, tip sabot, cu găurele, de culoare roz.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea minorului sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 sau la 116.000 – numărul unic european pentru sesizarea dispariţiilor de copii ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Andra 9 ani disparuta

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News