DISPARUT! Un minor de 9 ani, din Talpos, a disparut in Oradea
Stiri Oradea

DISPARUT! Un minor de 9 ani, din Talpos, a disparut in Oradea

Un minor de 9 ani din Talpos, comuna Batar, judetul Bihor este cautat de familia sa, dupa ce a vizitat, impreuna cu bunica lui Oradea si a disparut. Acesta s-a indepartat de ea si nu a mai revenit, sambata, 9 iunie, dimineata, in zona Pietei Bucuresti. Oricine poate oferi detalii cu privire la minorul dispărut este rugat să apeleze serviciul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

ROSTAȘ MARIN, de 9 ani, din comuna Batăr, sat Talpoș, județul Bihor, a plecat voluntar de la lângă bunica sa cu care se afla în municipiul Oradea, în zona P-ța București, la 9 iunie 2018, în jurul orei 10.00 şi nu a mai revenit.
SEMNALMENTE: aproximativ 1,30 m înălțime, 30 kg., faţă rotundă, ochi căprui, păr castaniu, tuns scurt, are o cicatrice de aproximativ 3 cm pe frunte, în partea dreaptă. Se exprimă cu dificultate, se uită pieziș cu ambii ochi.
ÎMBRĂCĂMINTE: Cămașă cu mânecă scurtă, portocalie, vestă tricotată, albă, pantaloni de trening negri, pantofi sport negri.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea minorului sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 sau la 116.000 – numărul unic european pentru sesizarea dispariţiilor de copii ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

ROSTAS MARIN

loading...