Directorul Serviciului de Informații Externe, Mihai-Răzvan Ungureanu, a demisionat din funcție.
National

Directorul Serviciului de Informații Externe, Mihai-Răzvan Ungureanu, a demisionat din funcție.

Mihai Răzvan Ungureanu a demisionat de la conducerea SIE, iar demisia a ajuns la Preşedinţie, a precizat luni, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al preşedintelui Mădălina Dobrovolschi. Preşedintele Comisiei parlamentare de control a SIE, Mihăiţă Calimente, a declarat că, iniţial, a crezut că există o anumită stare conflictuală între Palatul Cotroceni şi directorul SIE, dar Mihai Răzvan Ungureanu l-a sunat să-i spună că a demisionat din motive de sănătate.

Preşedintele Klaus Iohannis a trimis luni o scrisoare preşedinţilor celor două Camere ale Parlamentului, prin care le cere să ia act de demisia lui Mihai Răzvan Ungureanu de la şefia SIE şi să declare funcţia vacantă.

”Preşedintele României a transmis preşedintelui Senatului şi preşedintelui Camerei Deputaţilor să ia act de demisia din funcţia de director al Serviciului de Informaţii Externe a domnului Mihai Răzvan Ungureanu şi să declare vacantă această funcţie”, a precizat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Administraţiei Prezidenţiale, Mădălina Dobrovolschi.

Ne găsiți și pe Google News