Din culise. Care sunt pretentiile dansatorilor “LORD OF THE DANCE”, pentru evenimentul de la Oradea
Diverse

Din culise. Care sunt pretentiile dansatorilor “LORD OF THE DANCE”, pentru evenimentul de la Oradea

Cu toții suntem conștienți că statutul de vedetă vine adesea la pachet cu un anumit nivel de standarde, care trebuie să fie îndeplinit de către organizatori.

Înainte de fiecare spectacol, Lady Gaga își dorește canapele din piele albă, Kanye West își dorește ca șoferul care îl transportă să poarte haine de bumbac 100%, Rihanna își dorește biscuiți Oreo; iar cei 40 de dansatori care vor da viață celebrului spectacol nu se lasă mai prejos!

    Mâncarea trebuie să fie de cea mai înaltă calitate, iar micul dejun deosebit de consistent: bacon, fructe, patiserii, ouă, cereale, pâine prăjită și multe altele. De asemena, după spectacol, aceștia trebuie să aibă la dispoziție o varietate de băuturi, sucuri, bere, vin și snacksuri pentru a putea satisface gusturile tututor artiștilor. Echipa “Lord of the Dance” va avea la dispoziție nu numai o mare varietate de feluri calde și reci, dar acestea vor fi și 100% românești, în urma insistențelor acestora de a încerca mâncarea tradițională.  

    O cameră separată dedicată terapiei trebuie să fie la dispoziția artiștilor, suficient de mare pentru un pat de masaj și aprovizionată în permanență cu 40kg de gheață. 

    De asemena, datorită designului, complexității și fineții costumelor purtate de talentații dansatori, aceștia necesită costumieri: asistență cu îmbrăcatul și datul jos al elaboratelor costume purtate de aceștia în fața publicului. 

    Lista de cerințe se încheie cu modalitatea și amploarea în care artiștii își vor transporta materialele și utilajele necesare pe teritoriul românesc: nu mai mult nici mai puțin de 4 tiruri vor fi suficiente pentru a curprinde toate mijloacele de producție necesare echipei “Lord of the Dance”.

   Spectacolul grandios care a făcut înconjurul lumii vă asteaptă în una dintre cele 3 locații al turului “Dangerous Games”: Craiova, Oradea și București.

   Biletele încă se mai pot achiziționa în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/rețea: Magazinele Flanco, librăriile Cărturesti și Diverta, Magazinul Muzica, Magazinele Uman și în Stațiile de Plată SelfPay din toată țara.    

Lord of the Dance-Dangerous Games: un spectacol în adevăratul sens al cuvântului vă asteaptă, pe 25 iunie, la Arena Antonio Alexe!