Digital Days 2019 aduce anul acesta, la Oradea, Google si Bitdefender
Evenimente

Digital Days 2019 aduce anul acesta, la Oradea, Google si Bitdefender

Digital Days 2019. Anul acesta, pe data de 25 Octombrie va avea loc cea de-a 3-a ediție a celui mai important eveniment de Marketing Digital din Oradea și Transilvania: Digital Days 2019.

Evenimentul Digital Days 2019 de anul acesta va avea loc la Opera Events, începând cu ora 09:00 unde sunt așteptați peste 10 speakeri cu renume național și internațional care vor atinge cele mai de actualitate subiecte de marketing – Social Media Marketing, Branding, Confidențialitatea datelor, Etică, Product Marketing și altele.

Primele două ediții au avut loc în luna octombrie 2017 respectiv martie 2018, la care au participat speakeri de pe plan local și național, atrăgând peste 300 de participanți.

Anul trecut, Digital Days 2018 s-a bucurat de participarea unui numar de aproximativ 200 de specialisti de marketing si oameni de afaceri in cele doua zile ale evenimentului.

Evenimentele Digital Days au reusit intr-o perioada scurta de timp sa creeze o comunitate dornica sa afle lucruri noi, utile si mai ales sa aiba posibilitatea sa afle direct de la specialisti cu experienta, informatii care le pot influenta pozitiv afacerea.

Lista speakerilor și agenda conferinței sunt încă în plină dezvoltare iar cei mai importanți speakeri confirmați până acum sunt:

  • Sorin Sfetcu (SEED Manager Google)
  • Nansi Lungu (Behavior Analyst Bitdefender)
  • Tudor Galos (Senior Business Consultant)
  • Elena Badea (Managing Partner Valoria)
  • Sebastian Vaduva (Director of The Griffiths School of Management & IT)

Poți beneficia chiar acum de o reducere de 30% la achiziția unui bilet cu acces basic sau VIP. Găsești mai multe detalii pe https://digitaldays.ro/dd2019/

Biletele la oferta early bird sunt limitate