Dezvoltarea creativității copiilor discutată pe larg la Conferința NextGen 25 mai 2019, DoubleTree by Hilton Oradea
Evenimente

Dezvoltarea creativității copiilor discutată pe larg la Conferința NextGen 25 mai 2019, DoubleTree by Hilton Oradea

Creativitatea este o activitate fundamentală în procesul de învățare și dezvoltare al copiilor. Este cea care le oferă copiilor o mulțime de posibilități de dezvoltare personală. Îi învață să facă asocieri și să socializeze. Le dezvoltă empatia, îi învață să caute singuri soluții, să își folosească imaginația și să își dezvolte gândirea critică.

Pentru a înțelege mai bine importanța acestui subiect, cei de la International School of Oradea organizează pe 25 mai 2019, începând cu ora 09:00,  ‘’Conferința NextGen’’, având ca partener educațional Palatul Copiilor din Oradea.

Tematicile abordate în cadrul acestei conferințe sunt:

 • Cum readucem magia poveștilor în viața copiilor nativi digitali?
 • Creativitatea copiilor – cum îngrijim și păstrăm acest dar înnăscut?
 • Cum îi pregătim pe copiii de azi pentru ziua de mâine?
 • Using questions to support your child – Folosirea întrebărilor pentru a-ți sprijini copilul
 • Lacrimile și emoțiile grele ale copiilor – cum le primim și le gestionăm cu empatie?
 • Creativity in Action – How We Walk the Talk? – Creativitatea in actiune
 • Creativity: can it be learned – or lost?- Creativitatea: poate fi învățată- sau pierdută?

Nume sonore în domeniul educației atât la nivel local, național, cat și internațional ii așteaptă pe cei interesați, fie ca sunt părinti, bunici, cadre didactice sau pur și simplu interesați de dezvoltarea personala, pentru a aborda și a discuta pe larg tematica vastă reprezentată de creativitatea copiilor.

Otilia Mantelers este psiholog, specialist în joc terapeutic și leader Hand in Hand Parenting în România. Susține conferințe și cursuri pentru părinți de peste 7 ani, fiind unul din promotorii educației copiilor bazate pe atașamentul solid între părinte și copil.

Mirela Tanc este membru al Global Advisory Board Foremost Foundation, câștigătoare a competiției globale First Runner Up Pattern Recognition-E2 Singapore 2018. Pentru inovațiile aduse educației la nivel internațional a fost declarată: Winner the Global e-innovation Award 2017. A fost selectată ca Microsoft Innovative Educator Expert , Skype Master Teacher și MICROSOFT Trainer. Este membru al Harvard Learning Community.

Ana Nicolescu este co-fondator al agenției Parenting PR http://parentingpr.ro/, unde dezvoltă împreună cu o echipă uimitoare, concepte, idei și evenimente pentru clienții care au un obiectiv clar – Familia. În ultimii 6 ani, ea scrie și pe propriul blog, Mămica Urbană https://mamicaurbana.ro/author/admin/. Intențiile și misiunea ei este de a le oferi părinților momente de a se conecta cu o comunitate care respectă aceleași valori și principii.

Catherine Meyrick  este profesoară în învățământul primar de peste 30 de ani. Până în 2011, a lucrat în școli din Marea Britanie. În 2011, ea a decis să lucreze la nivel internațional. A mers la Moscova, unde a lucrat timp de trei ani, iar ultimii patru ani șii-a petrecut predând în România. Declara faptul că:  ‘’Îi încurajez pe elevii mei să fie cei mai buni elevi și să-și asume responsabilitatea pentru acțiunile lor, în clasă și la școală. Este întotdeauna o bucurie să vedem că tinerii cresc și se dezvoltă cu încredere și independență in gândire. Să nu uităm că copiii de astăzi sunt conducătorii de mâine. “

Sinan Kosak este director al International School of Bucharest. Are peste 20 de ani experiență în învățământ și de 6 ani se află în echipa de conducere a școlii. Înainte de a fi director, domnul Koșak a fost profesor de fizica și coordonator de științe la școlile Lumina.

Gillian Greenwood este guvernator academic și consultant independent în educație. Și-a început cariera de profesor în învățământul primar în Londra, ulterior fiind director de scoală în școli internaționale britanice din Marea Britanie, Havana, Tokyo, Jakarta, Qatar, Zambia, Spania, Egipt și România.

Taxe de participare este:
 • Conferintă:
  • Preț bilet – 115 Ron/ persoana
  • Preț Bilet Pachet Family – 205 RON / (soț-soție; părinte- bunic; etc)
 • Conferinta + Workshop
  • Pret bilet – 235 Ron/persoana
  • Pret bilet Pachet Family – 425 RON / (soț-soție; parinte-bunic; etc)

Detaliile despre programul conferinței și înscrieri le găsiți aici. Cei care doresc să se înscrie în urma citirii acestui articol, pot folosi cuponul de reducere alăturat nextgen2019, care le oferă doritorilor 20% reducere din prețul inițial.

Pentru informații suplimentare, cei interesați sunt rugați să contacteze organizatorii telefonic la numărul: 0359.178757 sau la adresa de email:nextgen@isor.