Deputatul liberal Gavrila Ghilea si-a prezentat bilantul de activitate in actuala sesiune parlamentara
Politica

Deputatul liberal Gavrila Ghilea si-a prezentat bilantul de activitate in actuala sesiune parlamentara

La finalul celei de-a treia sesiuni ordinare a actualei legislaturi, deputatul PNL Găvrilă Ghilea se menţine printre cei mai activi parlamentari bihoreni, dar şi ai grupului politic din care face parte.

Astfel, în exercitarea activităţilor specifice de control parlamentar, deputatul liberal a adresat nu mai puţin de 71 de întrebări şi interpelări primului ministru, unor membri ai Guvernului şi conducătorilor unor instituţii publice centrale, problematica acestora fiind centrată pe agenda publică a bihorenilor.

De asemenea, parlamentarul bihorean a susţinut 42 de Declaraţii politice pe teme de actualitate internă şi internaţională şi a semnat, în calitate de iniţiator şi coiniţiator, un număr de 50 de propuneri legislative, dintre care 4 au fost promulgate legi iar celelalte se află pe diferite trasee decizionale ale Camerei Deputaţilor şi Senatului.

Nu în ultimul rând, în actualul mandat de deputat, alături de colegii săi din opoziţia parlamentară, Găvrilă Ghilea a iniţiat şi votat 11 moţiuni simple şi de cenzură la adresa unor membri ai Executivului sau împotriva Guvernului.

Pe perioada vacanţei parlamentare, deputatul liberal îşi va desfăşura activitatea la sediile cabinetelor din Oradea şi Salonta, dar şi în teritoriu, unde va acorda audienţe şi va avea întâlniri cu alegători, reprezentanţi ai administraţiilor locale, ai societăţii civile şi mediului de afaceri.

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News