Depasirea unei coloane si impactul frontal cu un alt autoturism au dus la moartea unui sofer pe DN1, langa Borod
Stiri Bihor

Depasirea unei coloane si impactul frontal cu un alt autoturism au dus la moartea unui sofer pe DN1, langa Borod

IPJ Bihor a finalizat cercetarile preliminare in cazul accidentului mortal din aceasta dimineata de pe DN1, din afara localitatii Borod, stabilind ca acesta s-a produs din cauza unei depasiri neregulamentare, soferul unui autoturism (marca volkswagen – n.r.), condus de un barbat din Arad, a intrat in coliziune frontala cu un at autoturism (marca Mercedes – n.r.), condus de o femeie din Ungaria

Miercuri, 8 mai a.c., la ora 05.50, pe D.N. 1, în afara localității bihorene Borod, un bărbat de 59 de ani, din municipiul Arad, județul Arad, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Oradea – Cluj, s-a angajat în depășirea mai multor vehicule și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism, condus din sens opus de o femeie de 50 de ani, din Ungaria. Din impact, primul autoturism a acroșat un autotren cu semiremorcă, condus în aceeași direcție, respectiv Oradea – Cluj, de un bărbat de 52 de ani, din comuna Popești, județul Bihor.

În urma accidentului rutier, bărbatul de 59 de ani, din Arad, care conducea primul autoturism, a suferit leziuni care i-au provocat decesul.  De asemenea, două femei de 30 și 56 de ani, ambele din Arad, pasagere în primul autoturism, respectiv conducătoarea celui de-al doilea autoturism și un tânăr de 15 ani, din Ungaria, pasager în cel de-al doilea autoturism, au suferit leziuni ușoare, pentru îngrijirea cărora au fost transportați la spital.

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Foto: Info Trafic Bihor