De la ora 17:00 se deschide pasajul dintre Cartierul Grigorescu si Cimitirul Municipal
Informatii utile

De la ora 17:00 se deschide pasajul dintre Cartierul Grigorescu si Cimitirul Municipal

Astăzi, 19 octombrie 2016 la ora 17, în zona dintre cartierul Grigorescu şi Cimitirul Municipal, în dreptul străzii Nojoridului se deschide noua supratraversare. Aceasta va face legătura între cartierele Cantemir, Salca, Nufărul şi Grigorescu, transmite Prefectura judetului Bihor

Această lucrare a fost executată de asocierea firmelor Freyrom SA (Bucureşti) cu Procons Group SRL (Oradea), iar valoarea totală a contractului a fost de 14,688 milioane lei plus TVA, finanţarea fiind asigurată din fonduri europene în proporţie de 85% şi de Guvernul României în pondere de 15%.

Lucrările au început în luna mai a anului 2015 şi au fost finalizate înainte de termenul prevăzut în contract. (8 noiembrie 2016).

Cea de a doua supratraversare din dreptul străzii Ciheiului va fi redată circulaţiei spre sfârşitul săptămânii viitoare, deci şi acest caz termenul de finalizare va fi devansat (14 noiembrie 2016). Această investiţie a fost realizată de firma PORR Construct SRL , lucrarea fiind finanţată din fonduri europene în proporţie de 85% şi de Guvernul României în pondere de 15%.

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News