DASO ofera consiliere psihologica prin intermediul unui Telefon Verde. Contextul pandemic actual provoacă multă tensiune la nivelul întregii populații
Stiri Oradea

DASO ofera consiliere psihologica prin intermediul unui Telefon Verde. Contextul pandemic actual provoacă multă tensiune la nivelul întregii populații

Contextul pandemic actual provoacă multă tensiune la nivelul întregii populații. Pentru a putea depăşi această criză este important să ne îngrijim de starea noastră mintală, care este greu încercată în această perioadă.

În acest sens, vă reamintim faptul că Direcția de Asistență Socială Oradea vine în sprijinul comunității orădene punând la dispoziție Telefonul Verde: 0800/410430.

Acest serviciu funcționează în zilele de luni, miercuri și vineri între orele 08.00-16.00, pentru a oferi consiliere psihologică copiilor, părinților, persoanelor vârstnice și persoanelor cu dizabilități.

Din luna mai 2020, de la înființare, și până în prezent, au avut loc 330 de şedințe de consiliere psihologică, beneficiari fiind copii, mame – asistenți personali ai persoanelor cu handicap și persoane aflate în dificultate (tentative de suicid, pierderea locului de muncă, etc.).

interlink.ro

Şedințele de consiliere psihologică sunt susținute, în continuare, de către d-na psiholog Ioana Câmpan din cadrul Direcției de Asistență Socială Oradea, durează aproximativ 40 de minute şi se efectuează telefonic, prin video call sau prin serviciile de mesagerie de tip WhatsApp și la sediul instituției, cu respectarea prevederilor în vigoare.

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News