DASO a finalizat lista copiilor admisi la cresele din Oradea in anul scolar 2020-2021. Descarca lista!
Stiri Oradea

DASO a finalizat lista copiilor admisi la cresele din Oradea in anul scolar 2020-2021. Descarca lista!

Direcția de Asistență Socială Oradea anunță finalizarea listelor cu copiii admiși să frecventeze în anul școlar 2020 – 2021 creșele din municipiul Oradea, cu respectarea reglementărilor legale în vigoare.

Ținând seama de contextul determinat de riscul infectării cu noul coronavirus, dorim să vă asigurăm de faptul că în toate creșele noastre se vor respecta regulile și procedurile impuse de legislația în vigoare. Responsabilitatea privind respectarea normelor de igienă, ne revine tuturor. Evaluarea medicală a copiilor la intrare în creşă, de către asistentul medical va fi riguroasă, pentru a evita orice risc.  Colaborarea dintre creşă şi părinţi trebuie să fie în interesul superior al copilului

Totodată, vă rugăm dragi părinți, să respectați toate măsurile de igienă și minimalizare a riscurilor de îmbolnăvire stabilite la nivelul fiecărei creșe dar și în comunitate, astfel încât să avem copii sănătoși, și nu numai.  Este important ca fiecare dintre noi să fim responsabil și să respectăm normele de sănătate publică privind infectarea cu SARS – CoV – 2 și după plecarea copiilor din creșă.

Vă informăm asupra faptului că cele două creșe aflate în proces de extindere a spațiilor:  Creșa nr.4, ”Scufița Roșie”, situată pe str. Onisifor Ghibu nr.16 și Creșa nr.7, ” Albă ca Zăpada”, situată pe str. Călugăreni nr.4A, își vor relua activitățile cu copiii imediat după finalizarea lucrărilor.

interlink.ro

Primăria municipiului Oradea depune toate diligențele pentru darea în folosință a acestor două creșe în cel mai scurt timp, data la care se vor relua activităţile cu copiii urmând să fie comunicată pe site-ul instituției noastre, cu celeritate.

Facem precizarea că învăţământul antepreşcolar (creşe) nu este obligatoriu, administraţia publică locală prin Direcţia de Asistenţa Socială Oradea, doreşte să sprijine familiile astfel încât părinţii  să se poată întoarce liniştiţi la serviciu, să aibă încredere că au copiii în siguranţă.

Pentru noi cele mai importante lucruri sunt siguranța și sănătatea copiilor dumneavoastră!

Puteti descarca listele (.pdf) dand click pe linkurile de mai jos:

CRESA NR.1 DUMRAVA MINUNATA
CRESA NR.2 PICIORUSE VESELE
CRESA NR.3 TARAMUL FERMECAT
CRESA NR.4 SCUFITA ROSIE
CRESA NR.5 VOINICEL
CRESA NR.6 CASUTA VESELIEI
CRESA NR.7 ALBA CA ZAPADA
CRESA NR.8 CASUTA PITICILOR
CRESA NR.9 CASUTA DIN POIENITA
CRESA NR.10 RAZA DE SOARE
CRESA NR.11 SFANTUL IOSIF
CRESA NR.12 MICUL FLUTURAS
CRESA NR.13 LIZUCA SI PATROCLE
CRESA NR.14 MICUL PRINT

 

 

Ne găsești și pe Google News