DASO a facut liste cu persoanele nedeplasabile, pentru a le oferi acces la vaccinul impotriva Covid-19
Stiri Oradea

DASO a facut liste cu persoanele nedeplasabile, pentru a le oferi acces la vaccinul impotriva Covid-19

noriel.ro

Având în vedere grija pe care o purtăm față de comunitate și în special față de persoanele vulnerabile din municipiul Oradea, Direcția de Asistență Socială Oradea anunță finalizarea acțiunii de identificare a persoanelor imobilizate sau nedeplasabileaflate la domiciliu, din municipiul Oradea, în vederea vaccinării împotriva COVID-19.

În perioada 25.01.2021 – 29.01.2021, asistentele medicale și consilierii din cadrul Direcției de Asistență Socială Oradea au contactat telefonic aproximativ 1500 de persoane, din care au fost identificate 253 de persoane nedeplasabile / imobilizate la domiciliu care s-au înscris pentru vaccinare.

Totodată, un număr de 78 de persoane ne-au contactat la cele 4 numere de telefon puse la dispoziție de către instituție, în vederea vaccinării împotriva COVID-19, în etapa a doua a strategiei de vaccinare.

Întrucât lista cu persoanele identificate a fost transmisă Direcției de Sănătate Publică Bihor în data de 01.02.2021, rugăm persoanele din categoria mai sus amintită care nu s-au înscris pe lista întocmită de către DAS Oradea și doresc să se vaccineze, să se adreseze DSP Bihor în acest sens.

decathlon.ro

În încercarea de a fi aproape celor din comunitatea noastră, dorim să le aflăm nevoile și să îi sprijinim, mai ales în această perioadă dificilă pentru noi toți.