Curs de filosofie in Oradea, organizat de Noua Acropola
Diverse

Curs de filosofie in Oradea, organizat de Noua Acropola

chilipirul-zilei.ro/
curs filosofie noua acropola oradeaFilosofia aplicată este despre plasticitatea conștiinței umane, despre capacitățile încă necunoscute ale omului: de a fi creator, de a înțelege, de a se conduce pe sine, de a fi liber – pentru că se știe elibera de propriile slăbiciuni și defecte, de a se depăși pe sine și poate cel mai important de a se regăsi dincolo de obiceiurile împrumutate, aproape inconștient, de la cei din jur.

Filosofia naturală urmărește să investigheze și să înțeleagă viața, omul, universul, în aspectele sale cele mai generale. Astfel, există filosofie în artă, în teatru, în literatură, în știință, în sport, în medicină și lista ar putea continua.

Există filosofie în toate aspectele vieții, atunci când sunt realizate din vocație sau din căutarea formei potrivite de acțiune. Atunci când ne întrebăm de ce? cum? care sunt legile naturale? ce este bine?, găsim un răspuns și avem curajul să-l urmăm, suntem filosof.

Pentru cei care au aceste preocupări, miercuri de la 19:30 vă așteptăm la cursul de filosofie, pentru a vedea metoda filosofică de investigație și acțiune.

decathlon.ro

Înscrieri la telefon 0755 292 542. Participarea la primele trei teme de curs este gratuită.

Taxa de curs este 250 lei pentru 14 ședințe.