Cupa Romaniei la Sporturi Martiale Coreene, rezultate King Do-Lions Oradea
Sport

Cupa Romaniei la Sporturi Martiale Coreene, rezultate King Do-Lions Oradea

noriel.ro
Federatia Romana de Sporturi Martiale Coreene si Clubul Sportiv Vulturii Dej , au organizat in perioada 17-19 noiembrie Cupa Romaniei , pe regulamentele de Taekwon-do ITF, respectiv WT. In total pe cele 2 ramuri s-au aliniat 389 sportivi din care 157 la ITF si 232 la WT.

Printre cluburile participante s-au numarat si cluburile oradene de taekwon-do ITF King Do-Lions (pres.Andreea Ganea 3DAN, antr.Tulkos Romeo 5DAN) si Royal Kwon (pres.Tripa Ferenc 4DAN). Probele la care au participat au fost tull (exercitii de forma), lupta, tehnici speciale si spargeri forta, doar probe individuale. King Do-Lions s-a inscris cu 17 sportivi, iar Royal Kwon cu 14, iar sportivii celor doua cluburi au adus toate tiitlurile puse in joc , asadar Razvan Cotut, Denisa Cotut si Szabo Sergiu (toti de la King Do-Lions) au fost desemnati cei mai buni sportivi ai competitiei la copii masculin, juniori, respectiv la seniori, iar de la Royal Kwon, Tripa Kira a fost desemnata cea mai buna sportiva a competitiei la copii feminin.

Rezultate King Do-Lions Oradea:

Locul I: Razvan Cotut-tehnici speciale copii; Bajgyik Szabolcs-lupta copii -10ani/+40kg; Karina Mihuta-tull copii fem.2-1Gup si lupta copii -12/-45kg; David Sferle-lupta juniori +75 kg si tehnici speciale; Andrei Pascu-lupta juniori -57kg; Nicolae Pascu– spargeri forta; Denisa Cotut-lupta jun.fem.-64kg si tehnici speciale; Szabo Sergiu-lupta seniori -78kg si tehnici speciale;

Locul II: Razvan Cotut-tull copii 2-1Gup si lupta copii -14ani/-50kg; Carina Popa-lupta copii -10ani/-30kg; Antonio Mag-tull jun.8-7Gup si lupta jun.-69kg; Nicolae Pascu-lupta jun.+75kg; Perecz Melinda-tull jun. fem.8-7Gup; Denisa Cotut-tull jun.fem.1DAN si spargeri forta; Szabo Sergiu-spargeri forta seniori masculin;

decathlon.ro

Locul III: Alex Bar-tull copii 8Gup si lupta copii -10ani/-40kg; Devid Blaga-lupta copii -14ani/-42kg; Nicolae Ghitas-lupta copii -14ani/+58kg; Rares Gurau-lupta copii -14ani/+58kg; Carina Popa-tull copii fem.8-7Gup; Ioana Oltean-lupta copii fem.-12ani/-40kg; Perecz Melinda-lupta jun.fem.-70kg.

   In Clasamentul general, pe probele de taekwon-do ITF pe locul I s-a clasat Clubul Sportiv King Do-Lions Oradea cu 108 puncte, pe locul II Impact Cluj cu 89 puncte , iar pe locurile III C.S. Vulturii Dej cu 81 puncte respectiv Royal Kwon Oradea cu 59 puncte.

Echipa King Do-Lions la aceasta competitie a fost pregatita de antrenorii Romeo Tulkos, Andreea Ganea si Szabo Sergiu, iar ce-a a clubului Royal Kwon de antrenorii Tripa Ferenc si Paskuj Sandor.

A fost o competitie foarte grea, am simtit fiecare minut de tensiune pe umerii mai ca director de concurs, iar ca antrenor impreuna cu colegii mei Andreea Ganea si Szabo Sergiu eram foarte increzatori in sportivii pe care i-am pregatit. Am urmarit ca la competitie sportivii sa fie in varf de forma si chiar unii dintre ei ne-au surprins. Faptul ca la proba de lupta fiecare a luptat cu fiecare a dovedit pregatirea complexa a sportivilor dar si valoarea adevarat al acestora. Ma bucur mult ca din cele 4 cupe puse in joc in clasamentul general , doua au fost cucerite de cluburile oradene, iar ce este cred momentul istoric, este faptul ca toate titlurile de cei mai buni sportivi ai competitiei au fost adjudecate de sportivii oradeni. ”-Romeo Tulkos, vicepresedintele Federatiei Romane de Sporturi Martiale Coreene.