Cupa Romaniei – FC Bihor va juca la Oradea cu FCSB si Dinamo Bucuresti, in grupa C
FC Bihor

Cupa Romaniei – FC Bihor va juca la Oradea cu FCSB si Dinamo Bucuresti, in grupa C

Ieri a avut loc tragerea la sorti pentru componenta grupelor Cupei Romaniei, unde echipa noastra, FC Bihor Oradea, a fost repartizata initial in urna a 3-a valorica.

Va fi pentru al doilea sezon consecutiv în care Cupa României va avea o fază a grupelor la care participă 24 de echipe: 8 echipe din SuperLiga, cel mai bine clasate în ediția trecută de campionat și 16 câștigătoare din runda play-off-ului.

In urma tragerii efectuate la Casa Fotbalului din Bucuresti, Fc Bihor a a fost va face parte din Grupa C, alaturi de FCSB, Dinamo Bucuresti, FCU 1948 Craiova, Otelul Galati si SCM Zalau.

Conform regulamentului si potrivit tragerii la sorti, echipa noastra va intalni pe FCSB, Dinamo Bucuresti si SCM Zalau.

Prin urmare, anul acesta FC Bihor va disputa 2 meciuri mari acasa, prima cu FCSB, in data de 27 septembrie 2023, in etapa a doua urmeaza sa intalneasca pe Dinamo Bucuresti, meci ce se va disputa in data de 1 noiembrie, iar in etapa a III-a va juca cu SCM Zalau.

Intrucat regulamentul prevede ca meciurile vor fi disputate pe terenuul echipei mai slab cotate, intalnirile cu FCSB si Dinamo se vor juca la Oradea, in timp ce meciul cu SCM Zalau, se va disputa pe terenul acesteia.

Asadar in aceasta toamna, iubitorii fotbalului si fanii Fc Bihor vor avea ocazia sa vada doua meciuri tari la Oradea, partidele cu FCSB si Dinamo.

Va reamintim ca FC Bihor Oradea s-a calificat in grupele Cupei Romaniei, după ce a trecut de Lotus Băile Felix, Sănătatea Cluj şi FC Argeş

Hai Bihorul!

Ne găsiți și pe Google News