Cunoasteti proprietarul? Un autoturism marca Opel Corsa a fost ridicat de pe domeniul public
Stiri Oradea

Cunoasteti proprietarul? Un autoturism marca Opel Corsa a fost ridicat de pe domeniul public

Fiind necesară eliberarea domeniului public, Primăria municipiului Oradea anunță public că în cursul zilei de luni, 20 februarie 2023, a fost ridicat și transportat pe str. Academiei nr. 3, spațiu administrat de către Direcția Patrimoniu Imobiliar din cadrul primăriei Oradea, autovehiculul marca Opel Corsa, având numărul de înmatriculare BH 08 SWI. Autoturismul aflat pe str. Transilvaniei, nr.6. este considerat a fi abandonat conform prevederilor Lg. 421/2002.

Proprietarul a fost somat să elibereze domeniul public, somația în vederea ridicării autovehiculului de către deținătorul legal fiind afișată pe caroserie și comunicată proprietarului.

În măsura în care în termen de 10 zile de la publicarea prezentului anunț, proprietarul sau deținătorul legal al autovehicului nu se prezintă în vederea ridicării, acesta va trece de drept în proprietatea municipiului Oradea și urmează a fi valorificat în condițiile legii.

Informații suplimentare se pot obţine la sediul Direcției Poliția Locală Oradea, str. Iuliu Maniu nr. 20, tel: 0359/412.551, de luni până vineri între orele 08-16.

Ne găsiți și pe Google News