Cunoasteti proprietarul? Politia Locala Oradea a ridicat autovehiculul marca Volkswagen, considerat abandonat pe domeniul public
Stiri Oradea

Cunoasteti proprietarul? Politia Locala Oradea a ridicat autovehiculul marca Volkswagen, considerat abandonat pe domeniul public

În urma verificărilor efectuate de Poliția Locală Oradea, a fost depistat autovehiculul marca Volkswagen, de culoare neagră, fără număr de înmatriculare, aflat pe str. Făgărașului, nr. 10, presupus a fi fără stăpân.

În acest sens a fost întocmit procesul-verbal de constatare și somația în vederea ridicării  autovehiculului de către deținătorul legal, care a fost afișată pe caroseria autovehiculului, conform prevederilor Legii nr. 421/2002, privind regimul juridic al vehiculelor fără stăpân sau abandonate pe terenuri aparținând domeniului public sau privat al statului, ori al unităților administrativ-teritoriale.

În situația în care autovehiculul nu va fi ridicat de către deținătorul legal, acesta va fi ridicat și transportat pe str. Academiei, nr. 3, spațiu administrat de către Direcția Patrimoniu Imobiliar din cadrul Primăriei Oradea. 

Informații suplimentare se pot obține la sediul Direcției Poliția Locală Oradea – str. Iuliu Maniu, nr. 20, sau la numărul de telefon 0359.412.551, în intervalul orar 08-16.

Ne găsiți și pe Google News