Cunoasteti proprietarul? Inca o masina ridicata de pe domeniul public
Stiri Oradea

Cunoasteti proprietarul? Inca o masina ridicata de pe domeniul public

Fiind necesară eliberarea domeniului public, Primăria municipiului Oradea anunță public că în cursul zilei de ieri, 23 martie, a fost ridicat și transportat pe str. Academiei nr. 3, spațiu administrat de către Direcția Patrimoniu Imobiliar din cadrul primăriei Oradea, autovehiculul marca Mazda, având număr de înmatriculare B 888 JAC, considerat a fi abandonat conform prevederilor Lg. 421/2002, aflat pe str. Meziadului, nr.12. 

Proprietarul a fost somat în prealabil să elibereze domeniul public, somația în vederea ridicării autovehiculului de către deținătorul legal fiind afișată pe caroserie și comunicată prin afișare la adresa de domiciliu a acestuia.

Dacă în termen de 10 zile de la publicarea prezentului anunț, proprietarul sau deținătorul legal al autovehiculului nu se prezintă în vederea ridicării, acesta va trece de drept în proprietatea municipiului Oradea și urmează a fi valorificat în condițiile legii.

Informații suplimentare se pot obţine la sediul Direcției Poliția Locală Oradea, str. Iuliu Maniu nr. 20, tel: 0359/412.551, de luni până vineri între orele 08-16.

interlink.ro

Ne găsești și pe Google News