Cunoasteti proprietarul? Autovehicul, marca Mercedes, inmatriculat in Ungaria, considerat abandonat, ridicat de pe domeniul public
Stiri Oradea

Cunoasteti proprietarul? Autovehicul, marca Mercedes, inmatriculat in Ungaria, considerat abandonat, ridicat de pe domeniul public

În urma verificărilor efectuate de Poliția Locală Oradea, a fost depistat  autovehiculul presupus a fi fără stăpân marca Mercedes, de culoare gri, având număr de înmatriculare  GGA – 739, aflat pe str. Seleușului, nr.99.

În aceste sens a fost întocmit procesul- verbal de constatare și somația, în vederea ridicării  autovehiculului de către deținătorul legal, care a fost afișată pe caroseria autovehiculului, conform prevederilor Legii nr. 421/2002 privind regimul juridic al vehiculelor fără stăpân sau abandonate pe terenuri aparținând domeniului public sau privat al statului, ori al unităților administrativ-teritoriale.

În situația în care autovehiculul nu va fi ridicat de către  deținătorul legal, acesta va fi ridicat și transportat pe str. Academiei nr. 3, spațiu administrat de către Direcția Patrimoniu Imobiliar din cadrul Primăriei Oradea. 

Informații suplimentare se pot obține la sediul Direcției Poliția Locală Oradea – str. Iuliu Maniu, nr.20, sau la numărul de telefon 0359.412.551, în intervalul orar 08-16.

interlink.ro
  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News