Cunoasteti proprietarul? Autoturism abandonat, ridicat de pe domeniul public din Oradea
Informatii utile

Cunoasteti proprietarul? Autoturism abandonat, ridicat de pe domeniul public din Oradea

Fiind necesară eliberarea domeniului public, Primăria municipiului Oradea anunță că în cursul zilei de duminică 02 aprilie, a fost ridicat și transportat pe str. Academiei nr. 3, spațiu administrat de către Direcția Patrimoniu Imobiliar din cadrul primăriei Oradea autovehiculul marca Daewoo Tico, având numărul de înmatriculare BH 05 BZU, considerat a fi abandonat conform prevederilor Lg. 421/2002, aflat pe str. Lacul Roșu, nr.6. 

Proprietarul a fost somat să elibereze domeniul public, somația în vederea ridicării autovehiculului de către deținătorul legal fiind afișată pe caroserie, și comunicată proprietarului.

În măsura în care în termen de 10 zile de la publicarea prezentului anunț, proprietarul sau deținătorul legal al autovehicului nu se prezintă în vederea ridicării, acesta va trece de drept în proprietatea municipiului Oradea și urmează a fi valorificat în condițiile legii.

Informații suplimentare se pot obţine la sediul Direcției Poliția Locală Oradea, str. Iuliu Maniu nr. 20, tel: 0359/412.551, de luni până vineri între orele 08-16.

Ne găsiți și pe Google News