Cunoasteti proprietarii? Mai multe masini fara stapan au fost identificate de Politia Locala Oradea si urmeaza sa fie ridicate
Stiri Oradea

Cunoasteti proprietarii? Mai multe masini fara stapan au fost identificate de Politia Locala Oradea si urmeaza sa fie ridicate

În urma verificărilor efectuate de către Direcția Poliția Locală Oradea, au fost depistate următoarele autovehicule presupuse a fi fără stăpân:

  • – autovehiculul marca Infiniti, de culoare neagră, fără număr de înmatriculare, aflat pe str. Calea Borșului, nr.22D.
  • – autovehiculul marca Dacia 1310, de culoare albă, fără număr de înmatriculare, aflat pe str. Uzinelor, nr.4.
  • – autovehiculul marca Mitsubishi, de culoare neagră, fără număr de înmatriculare, aflat pe str. Ion Bogdan, nr.33.

În acest sens au fost întocmite procese-verbale de constatare și somații, în vederea ridicării autovehiculelor de către deținătorul legal, care au fost afișate pe caroseria autovehiculului, conform prevederilor Legii nr. 421/2002 privind regimul juridic al vehiculelor fără stăpân sau abandonate pe terenuri aparținând domeniului public sau privat al statului, ori al unităților administrativ-teritoriale.

În situația în care autovehiculele nu vor fi ridicate de către  deținătorul legal, acestea vor fi ridicate și transportate pe str. Academiei nr. 3, spațiu administrat de către Direcția Patrimoniu Imobiliar din cadrul Primăriei Oradea. 

Informații suplimentare se pot obține la sediul Direcției Poliția Locală Oradea – str. Iuliu Maniu, nr.20, sau la numărul de telefon 0359.412.551, în intervalul orar 08-16.

Ne găsiți și pe Google News