Cum va fi vremea in saptamana 30 ianuarie – 5 februarie 2023 in Oradea
Vremea

Cum va fi vremea in saptamana 30 ianuarie – 5 februarie 2023 in Oradea

Potrivit informatiilor primite de la Administratia Nationala de Meteorologie si a modelelor meteo internationale, vremea in Oradea, in saptamana 30 ianuarie – 5 februarie 2023 va ramane inchisa si umeda, cu temperaturi apropiate de normalul perioadei. Se vor semnala precipitatii sub forma de ploaie, lapovita si ninsoare.

Luni, vremea va fi inchisa si umeda, temporar va ninge mai ales spre seara. Minima din dimineata zilei de maine va fi de -2ºC, iar maxima nu va trece de 1ºC. Vantul se va intensifica spre seara din sector SV.

Marti, vremea va ramane inchisa si temporar va mai ninge dimineata. Minima va cobori spre -1ºC, in timp ce maxima se va situa in jurul valorii de 5ºC.

Miercuri, cerul  va fi in continuare acoperit si se vor semnala precipitatii sub forma de ploaie apoi spre seara lapovita si ninsoare. Maxima zilei va urca spre 4ºC, in timp ce minima va cobori spre 0ºC.

Joi, vremea se va raci usor, pe parcursul zilei, temporar va ploua, iar spre seara ploile se vor transforma in lapovita si ninsoare. Maxima zilei va urca la 3ºC, iar minima va cobori la -1ºC.

Vineri, va ninge temporar, pe tot parcursul zilei. Vantul se va intensifica din sector N-NV. Maxima zilei nu va trece de 4ºC, in timp ce minma va cobori spre -2ºC.

Sambata, va ninge dimineata si in prima parte a zilei, apoi cerul va deveni variabil spre seara. Maxima zilei va urca la +2ºC, in timp ce minima va cobori pana la valoarea de -3ºC.

Duminica, vremea va fi relativ frumoasa, cu un cer variabil si unele innourari spre seara. Maxima va urca la 2ºC, iar minima va cobori la -2ºC.

La munte, va ninge aproape zilnic si se va depune strat proaspat de zapada. Minimele vor cobori spre -10ºC, la peste 1000 de m altitudine, iar maximele vor ramane negative in aproape toata zona inalta a judetului.

La aceasta ora avem strat de zapada in toate statiunile turistice din Muntii Apuseni


Citeste si: A nins in statiunile turistice din judetul Bihor. Tarifele si programul de functionare a instalatiilor pe cablu de la Vartop si Stana de Vale


 

Ne găsiți și pe Google News