Cum va fi vremea in prima saptamana din ianuarie 2023, in Oradea.
Vremea

Cum va fi vremea in prima saptamana din ianuarie 2023, in Oradea.

Potrivit datelor furnizate de Administratia Nationala de Meteorologie, vremea in Oradea si judetul Bihor, in saptamana 2-8 ianuarie 2023, va fi mai calda decat in mod normal, desi va marca o usoara racire fata de acest weekend.

Luni, vremea va fi deosebit de calda pentru aceasta data calendaristica, cu o maxima de +15ºC, in timp ce vom avea o minima de +7ºC. Cerul va fi mai mult senin.

Marti, vremea se va raci fata de perioada precedenta, cerul va deveni mai mult noros si sunt sanse de precipitatii sub forma de ploaie. Maxima zilei nu va depasi valoarea +9ºC, in timp ce minima va cobori la +6ºC.

Miercuri, vremea va fi inchisa dar tot calda pentru aceasta perioada a anului, dimineata si seara se va semnala ceata, pe alocuri si mai ales in zona de campie. Maxima zilei se va situa in jurul valorii de +8ºC, iar minima va fi de +5ºC.

Joi, cerul va fi mai mult noros si temporar va ploua in prima parte a zilei. Temperatura din cursul zilei va urca la +9ºC, iar minima va cobori pana la valoarea de +3ºC. Vantrul va avea unele intensificari din sector SV, cu 30 km/h.

Vineri, vremea va deveni frumoasa si va ramane calda pentru aceasta data calendaristica, cu maxima de +9ºC si o minima de +4ºC.

Sambata, cerul va fi din nou acoperit si va ploua, in special in prima parte a zilei, Temperatura din cursul zilei va urca pana la +7ºC, in timp ce minima va cobori spre valoarea de 0ºC.

Duminica, vremea se va raci, cerul va fi mai mult senin, pe alocuri se va semnala ceata in cursul diminetii. Maxima zilei nu va trece de valoarea de +3ºC, in timp ce minima va deveni negativa si se va situa in jurul valorii de -1ºC.

La munte, vremea va fi schimbatoare, dar calda. Cerul va prezenta innourari temporare, mai ales dupa amiaza cand sunt asteptate ploi, iar spre sfarsitul saptamanaii, la altitudini de peste 1300 de m,  ninsoare.

 

 

Ne găsiți și pe Google News